Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 02:22

Στη Σκάλα Λούρου «χτυπά» η… καρδιά των αγροτικών μπλόκων στο Ν. Πρέβεζας – Κλινάκης: «Οι χάντρες προς τους ιθαγενείς έχουν τελειώσει» (vid)

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους μέχρι την… τελική νίκη, είναι οι αγρότες του Ν. Πρέβεζας, οι οποίοι έκλεισαν την Τρίτη για 5 ώρες την Ε.Ο. Πρέβεζας-Ιωαννίνων στο ύψος της Σκάλας Λούρου.

IMG 0123

Στους αγρότες συμπαραστάθηκαν εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων εργαζομένων, μέλη του ΠΑΜΕ Πρέβεζας και της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, ενώ σπουδαστές του ΤΕΙ παραδοσιακής μουσικής της Άρτας έδωσαν ξεχωριστό τόνο στο μπλόκο.

IMG 0116

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας Σπύρος Κλινάκης δήλωσε στο atpreveza.gr: «Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να νικήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι. Το έχουμε δηλώσει 10-15 φορές τουλάχιστον τις τελευταίες πέντε μέρες. Στο πλαίσιο της απόφασης των 68 μπλόκων που πάρθηκε στη Νίκαια και στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς, κάνουμε αυτή τη συμβολική κινητοποίηση σήμερα στη Σκάλα, που έχει ένα χαρακτήρα ‘’σκληρού’’ κλεισίματος του δρόμου για ένα πεντάωρο και συνεχίζουμε στην Αθήνα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, αλλά να καταλάβει και η Κυβέρνηση ότι τα προβλήματά μας είναι οξυμένα γι’ αυτό και ο αγώνα μας παίρνει αυτές τις μορφές και ο χαρακτήρας του είναι τελειωτικός», ενώ για τις προτάσεις της Κυβέρνησης ανέφερε: «Οι χάντρες προς τους ιθαγενείς έχουν τελειώσει. Δε μπορούν να ξεγελάσουν τον κόσμο με χαντρούλες. Όσο κι αν γυαλίζουν. Από μέσα έχουν μπαρούτι...».

 

Έκθεση εικόνων