Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 14:32

Με μικρή συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση στη ΔΟΥ Πρέβεζας (pics)

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα στο Ν. Πρέβεζας, μέλη των παρεμβάσεων-συσπειρώσεων στο Δημόσιο Τομέα και άλλοι εργαζόμενοι, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τη ΔΟΥ Πρέβεζας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για το νέο ασφαλιστικό.

IMG 6847

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε. Πρέβεζας, Σπύρος Σιούτης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι μέσα από τα σωματεία και τις συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις, με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητά τους θα πρέπει οι εργαζόμενοι να αποδείξουν ότι μπορούν να δώσουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίζει άλλο με τις ζωές μας και εξέφρασε την ανάγκη, να συγκροτηθεί ένα ευρύ κοινωνικοπολιτικό μέτωπο, ρήξης και ανατροπής με την ΕΕ, το ΔΝΤ, την κυβέρνηση και τις μνημονιακές πολιτικές.

IMG 6860

Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ α' βαθμού Ν. Πρέβεζας, Γιώργος Μισηρλής, ο οποίος ανέφερε ότι η απεργία αυτή, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση με την κυβέρνηση και τους συμμάχους της, τον ΣΕΒ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ και γίνεται σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει τα μέτρα-λαιμητόμο (όπως τα χαρακτήρισε) στη Βουλή.

IMG 6862

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι», είπε ο κ. Μισηρλής και κάλεσε κάθε σωματείο, κάθε δημόσιο υπάλληλο να πάρει την υπόθεση του αγώνα στα χέρια του και ν’ ανοίξει μέτωπο στην κυβερνητική πολιτική, στις απαιτήσεις των δανειστών και της Ε.Ε. που από την μια φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού και από την άλλη δίνουν νέα προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους για ν’ αυξήσουν την κερδοφορία τους.  

 

Έκθεση εικόνων