Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 14:39

Κολύμπησαν για το Χαμόγελο του Παιδιού-Πραγματοποιήθηκε ο διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα(photos+video)

Με 55 συμμετοχές κολυμβητών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ετήσιος κολυμβητικός διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα, που διοργανώθηκε από τα κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τη ΛΕΚ Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Κλεοπάτρα Μαρίνα.

 IMG 4698

Λίγο μετά τις 10 ξεκίνησε ο κολυμβητικός αγώνας 400 μέτρων για τους μικρούς κολυμβητές, οι οποίοι τερμάτισαν μπροστά από το δημαρχείο της Πρέβεζας μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και με χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.

IMG 4818

Στη συνέχεια τριάντα κολυμβητές από την παραλία της πόλης μεταφέρθηκαν με σκάφος στο σημείο εκκίνησης στο Άκτιο και τερμάτισαν στο ίδιο σημείο μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

IMG 4843

Στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη αναδείχθηκε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Αγγελική Τσούτση και τρίτη η Αφροδίτη Σάλιαρη. IMG 5021

Στην κατηγορία των αγοριών πρώτος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γκαρτζονίκας, δεύτερος ο Ιωάννης Κωνσταντινίδης και τρίτος ο Ανδρέας Γαζής.

IMG 5026

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Ρίζος, δεύτερος ο Μάξιμος Μάλφας και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κατσανάκης.

IMG 5036

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Καρολίνα Ιωάννου, η οποία ήταν η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στο μεγάλο διάπλου και μάλιστα τερμάτισε και πρώτη από όλους.

IMG 5044

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού και υπήρχε ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυσή του, ενώ παρών ήταν και ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου κ. Τσομπανάκης.

IMG 4828

Δείτε τα βίντεο με τους αγώνες και τις απονομές:

Έκθεση εικόνων