Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 15:45

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου υποδέχτηκε τους πρωτοετείς σπουδαστές της

IMG 6203

Τους 120 πρωτοετείς σπουδαστές της υποδέχτηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης το πρωί της Δευτέρας η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, που έχει έδρα στην Πρέβεζα.

IMG 6166

IMG 6168

Συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών, ο βουλευτής του της ΝΔ κ. Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και φορέων της Πρέβεζας και εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών έδωσαν το «παρών» στην τελετή, όπου τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό ο πατέρας Δημήτριος.

IMG 6209

IMG 6225

O διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου κ. Κωσταντίνος Λαμπρόπουλος υποδέχτηκε τους σπουδαστές στη μεγάλη οικογένεια του Εμπορικού Ναυτικού και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία.

IMG 6160

IMG 6150

Το δικό τους καλωσόρισμα απηύθυναν ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκας με μήνυμα που απέστειλε (απουσίαζε στην Αθήνα), η αναπληρώτρια διευθύντρια σπουδών της ΑΕΝ κα Καρακατσάνη και ο εκπρόσωπος των Ναυτιλιακών εταιριών κ. Κουτσοθανάσης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα στέλνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, επιλέγοντας έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

IMG 6278

IMG 6187

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης των δύο σπουδαστών, του κ. οι οποίοι πρώτευσαν την περασμένη χρονιά, από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

IMG 6156

Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε μέσα σε χειροκροτήματα και ευχές από τους συγγενείς των σπουδαστών, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στο χώρο της ΑΕΝ.

Έκθεση εικόνων