Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 17:04

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τα προγράμματα της παγκοσμίου φήμης αθλητικής εταιρείας Les Mills στο Fitness Studios (pics)

IMG 0366

«Taking Fitness to the Next Level» - Πηγαίνουμε το Fitness στο επόμενο επίπεδο. Αυτό αναφέρει το moto της παγκοσμίου φήμης αθλητικής εταιρείας Les Mills, η οποία είναι δημιουργός ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής. Και η έναρξη των προγραμμάτων αυτών το απόγευμα της Τετάρτης στο Fitness Studios της Πρέβεζας, αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους παρατηρητές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο φωτορεπορτάζ του atpreveza.gr.

IMG 0370

Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα BODY COMBAT (INSTRUCTOR : ΤΖΙΜΑ ΑΘΗΝΑ), BODY BALANCE (INSTRUCTOR: SANDRA SAVIC), BODY PUMP (INSTRUCTOR: KACURIN GORDANA), CXWORX (INSTRUCTOR: ΤΕΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ), τα οποία και παρέχονται στην Πρέβεζα από τα Fitness Studios (για περισσότερες πληροφορίες στη reception του γυμναστηρίου (Λ. Ειρήνης 12) ή στο τηλεφ. 2682 061262).

IMG 0358

Η νέα συνεργασία του FITNESS STUDIOS αποδεικνύει την προσπάθεια του γυμναστηρίου για συνεχή ενημέρωση και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους αθλούμενούς του.

«Ξεσηκωτικές» μουσικές από τα top charts, καταρτισμένοι instructors και ασκησιολόγιο δομημένο με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, περιλαμβάνονται στο πλάνο εφαρμογής των προγραμμάτων στο FITNESS STUDIOS.

IMG 0355

Το πρώτο γυμναστήριο Les Mills δημιουργήθηκε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το 1968. Τώρα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, τα προγράμματα της LES MILLS έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον πλανήτη, όπου διατίθενται σε συλλόγους και γυμναστήρια και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους.

 

Έκθεση εικόνων