Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 01:51

Ήχησε και πάλι η καμπάνα στους Αγίους Αποστόλους-Σε κλίμα συγκίνησης ο Πανηγυρικός Εσπερινός

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης εψάλη το απόγευμα της Πέμπτης ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο και για πρώτη φορά άνοιξε επίσημα τις πύλες του για να δεχθεί τους πιστούς.

IMG 5584

Ο Εσπερινός εψάλη στον αύλειο χώρο, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν στον Ιερό Ναό για να δουν τις εργασίες που σιγά σιγά ολοκληρώνονται, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως πιστοί μεγαλύτερης ηλικίας δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ήχησε η καμπάνα, η οποία μεταφέρθηκε από την παλιά εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στο νέο παρεκκλήσι.

IMG 5563

Μετά το πέρας της λειτουργίας η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίων Αποστόλων κα Κοντονάσιου ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν μέχρι σήμερα στην ανέγερση του νέου ναού, ενώ τα παιδικά τμήματα του Χορευτικού Συλλόγου Αγίου Θωμά και του Χορευτικού Συλλόγου Νεοχωρίου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

IMG 5569

Σήμερα στις 7:15 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πανηγύρι στο χώρο των Αγίων Αποστόλων και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού.

IMG 5591

IMG 5603

Έκθεση εικόνων