Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 16:10

41 απόφοιτοι της ΑΕΝ Ηπείρου παρέλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης(photos)

41 απόφοιτοι της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ηπείρου παρέλαβαν το πρωί της Παρασκευής τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

IMG 5664

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν τοπικοί φορείς, συγγενείς και φίλοι των νέων αξιωματικών του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού ενώ ο διοικητής της Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Κων/νος Καρβέλης, αφού διάβασε την ημερήσια διάταξη ευχήθηκε στους νέους αξιωματικούς του ελληνικού ναυτικού να έχουν γαλήνιες θάλασσες στα ταξίδια τους.

IMG 5616

Η αναπληρώτρια Διευθύντρια της Ακαδημίας κα Καρακατσάνη μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τους αποφοίτους, τους οποίους συνεχάρη για την προσπάθειά τους, η οποία επιβραβεύτηκε σήμερα με την απονομή των πτυχίων τους.

IMG 5637

Τις δικές του ευχές έδωσαν ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και το μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού κ. Νίκος Θεοδόσης, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Νίκος Ντάκουλας από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους γονείς που στήριξαν τις προσπάθειες των σπουδαστών όλα αυτά τα χρόνια.

IMG 5688

Τέλος ο εκπρόσωπος του αρχηγού του λιμενικού σώματος και διοικητής της περιφερειακής διοίκησης αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους και έκανε την απονομή των πτυχίων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση.

Έκθεση εικόνων