Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 12:09

"Στο δήμο μας Υγεία και όχι κοροϊδία!"-Απέκλεισαν την Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας οι πολίτες του Δήμου Πάργας

Στο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος του κόμβου Μεσοπόταμου προχώρησαν σήμερα το πρωί πολίτες του δήμου Πάργας για να διεκδικήσουν την καθημερινή και πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου Πάργας καθώς και τη λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

IMG 7098

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί πολίτες και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από το Καναλάκι, την Πάργα και την Πρέβεζα συγκεντρώθηκαν στην Εθνική Οδό και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου με συνθήματα και πανό, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο την υποβάθμιση της Υγείας στο δήμο Πάργας.

IMG 7093

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη δυναμική κινητοποίηση που έγινε από τους κατοίκους πάλι στο συγκεκριμένο σημείο, τίποτα δεν έχει αλλάξει παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις, με τους κατοίκους να επισημαίνουν πως δεν μπορούν πλέον να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

IMG 7041

«Παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις για τη σωστή λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου, τίποτε δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τη μοίρα μας και να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Το χρωστάμε στους γονείς μας, στα παιδιά μας, στη ΖΩΗ ΜΑΣ. Είναι ιερή μας πια υποχρέωση, ενωμένοι και αποφασισμένοι να βρεθούμε απέναντί τους ξανά και ξανά.Απαιτούμε ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει» ανέφερε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Πάργας, που απηύθυνε το κάλεσμα για την κινητοποίηση, ζητώντας 24ωρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας 7 ημέρες την εβδομάδα και λειτουργία του Σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσσοπόταμο.

IMG 7091

Στην κινητοποίηση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιάκας και ο Βαγγέλης Νάνος εκ μέρους της Περιφερειακής Κίνησης Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο.

Έκθεση εικόνων