Στην διαδικτυακή του έκδοση μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του κ. Γιάννη Σολδάτου, παραγωγού τομάτας θερμοκηπίου από την Πρέβεζα, ο οποίος αναφέρει:
«Η χρονιά φέτος δεν ξεκίνησε καλά. Η τιμή μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε από το 1 ευρώ/κιλό στα 30 λεπτά/κιλό. Ο λόγος οφείλεται αφενός στην μείωση της καταναλωτικής δύναμης του Έλληνα και αφετέρου στο γεγονός ότι στην αγορά έχουν μπει και πάρα πολλές εισαγόμενες τομάτες από Σκόπια, Αλβανία, Πολωνία, Βουλγαρία και Σερβία.
Επίσης και από ποσότητες δεν τα πάμε καλά αφού ο καύσωνας επηρέασε την παραγωγή μας. Ακόμα και αυτές τις ημέρες οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή. Η συγκομιδή κρατάει μέχρι και Δεκέμβριο. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον τα πράγματα θα διορθωθούν. Άλλωστε η αγορά είναι απρόβλεπτη και πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία του καιρού τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες από τις οποίες εισάγουμε».