Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 13:42

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας στο Καφέ Τσέρκι, προκειμένου να γίνει καταγραφούν οι προβληματισμοί των επαγγελματιών και να γίνει καλύτερη ανταλλαγή απόψεων.

IMG 8799

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Καραμάνης τόνισε πως ήδη ο Σύλλογος ξεκίνησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, σωματεία και συλλόγους και θα γίνουν αρκετές ακόμη, ωστόσο όπως είπε αυτό που έχει σημασία πέρα από τις συναντήσεις είναι η μαζική συμμετοχή και η δράση.

IMG 8787

 

“Για εμάς πέρα από το να συναντιόμαστε, αναπόσπαστο κομμάτι είναι η μαζική συμμετοχή και η δράση. Καλές είναι οι συναντήσεις αλλά η αγωνιστική διεκδίκηση, η αγωνιστική στάση είναι αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι η διέξοδος για τους αυτοαπασχολούμενους και φυσικά η πραγματική συμμαχία με τους εργαζόμενους, με τους συνταξιούχους, με όλους αυτούς που πλήττονται από αυτή την πολιτική” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του Συλλόγου.

Στο επίκεντρο της ανοιχτής συζήτησης βρέθηκαν η δημιουργία Open Mall, η βαριά φορολογία, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί, η ηλεκτρονική τιμολόγηση,  τα πνευματικά δικαιώματα, η παραχώρηση των πρώην στρατοπέδων, η υποβάθμιση του Νοσοκομείου, τα ωράρια λειτουργίας, η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας κ.α. με τον κ. Καραμάνη να σημειώνει πως τώρα είναι η ώρα να προβάλλουν τα αιτήματά τους, μπροστά και στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 30 Μαΐου.

Έκθεση εικόνων