Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 19:31

Με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις η Πρέβεζα τίμησε την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο

Με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις σωματεία, φορείς, κόμματα και οργανώσεις τίμησαν σήμερα στην Πρέβεζα την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

46473192 318707725396719 2701585071143387136 n

Στις 11 το πρωί στο Ηρώο του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και νεολαίοι της ΚΝΕ και πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών υπό βροχή.

IMG 4009

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο και με πορεία κατέληξαν στο μνημείο πεσόντων ηρώων Εθνικής Αντίστασης. Στη συνέχεια κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, η ΕΛΜΕ Πρέβεζας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

IMG 9901

Την ίδια ώρα στο παλιό ΚΤΕΛ πραγματοποίησαν συγκέντρωση η συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρωτοβάθμια σωματεία, η ΛΑΕ, ο ανυπόταχτος μαθητής Πρέβεζας κ.α. και μετά από πορεία στη Λεωφόρο Ειρήνης και στην κεντρική αγορά κατέληξαν στο μνημείο πεσόντων ηρώων Εθνικής Αντίστασης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους του ανυπόταχτου μαθητή Πρέβεζας, της συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΛΑΕ και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

 

Έκθεση εικόνων