Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 20:53

Καζάκου:”Μήπως κάποιοι έχουν κατά νου να οδηγηθεί σε κατάργηση το εμπορικό λιμάνι;”-Σκληρή κριτική και αιχμές κατά του Προέδρου του ΔΛΤ

Συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει εδώ και αρκετό καιρό στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Συγκούνα, ζήτησε για ακόμη μια φορά η πρώην Πρόεδρος του ΔΛΤ κα Παρθενία Καζάκου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Παρασκευή.

Η κα Καζάκου άσκησε σκληρή κριτική προς τον κ. Συγκούνα σημειώνοντας πως έλαβε μια ηλεκτρονική απάντηση με αοριστίες και πουθενά δεν παίρνει απάντηση για το θέμα του κυματοθραύστη, το θέμα της κατασκευής του υποσταθμού της ΔΕΗ στο χώρο του πάρκινγκ, το θέμα των μετοχών και το γενικότερο σχεδιασμό του ΔΛΤ σχετικά με το Λιμάνι.

IMG 5713

Η κα Καζάκου είπε χαρακτηριστικά:

“Λυπάμαι που θα σας απασχολήσω για τρίτη φορά με το ίδιο θέμα. Κάποια ερωτήματα που έχω ζητήσει από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τα οποία Τα απαντήθηκαν μετά από ενάμιση μήνα και δεν ανταποκρίνονται ουσιαστικά στα ερωτήματα που το έχω βάλει. Κάποια γενικά, αόριστα και προσωπικές απόψεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά, θέλω συγκεκριμένα.

Ηλεκτρονική μορφή απάντησης προς το Προεδρείο και ηλεκτρονική διαβιβαστικά προς εμένα αυτή η απάντηση, καινούργια συστήματα αυτά..

Δεν κατατέθηκαν καταρχήν τα πολύ σημαντικά έγγραφα των Υπουργών Τουρισμού και Ναυτιλίας με τα οποία συναινούν και γνωμοδοτούν θετικά σχετικά με τη θέση του κυματοθραύστη, δεύτερον με το είδος του κυματοθραύστη από πλωτό σε σταθερό και για την τοποθέτηση του υποσταθμού της ΔΕΗ μέσα στο πάρκινγκ.

Αυτά μας είπε ο κ. Συγκούνας εδώ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι υπάρχουν. Σε ερώτησή μου αν είναι προφορικά απάντησε όχι είναι γραπτά. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο τρία έγγραφα να ζητήσει να τα φωτοτυπήσει η υπάλληλος και να τα φέρει. Τόσο δύσκολο είναι;

Εγώ δεν ζήτησα να μάθω το καθεστώς του κυματοθραύστη μπροστά από τα Δικαστήρια, εγώ ζήτησα συγκεκριμένα, η ερώτηση ήταν πολύ πολύ συγκεκριμένη, ποιος εκτελούσε τα έργα επάνω στο συγκεκριμένο μπαστούνι μπροστά από τα Δικαστήρια το Καλοκαίρι. Το Λιμενικό Ταμείο, όπως έλεγε κάποια πινακίδα ή κάποιος άλλος όπως έλεγαν τα συνεργεία; Αυτή την απάντηση θέλω, και μονολεκτικά θα μπορούσε να το απαντήσει. Το ερώτημα αυτό όμως επιμελώς αποφεύγεται να απαντηθεί , το ποιος εκτελούσε τα έργα. Για μένα αυτή είναι η «ταμπακιέρα» και απάντηση καμία.

Εδώ πρέπει να αναφέρω, ότι όταν το Λιμενικό Ταμείο με την Προεδρεία τη δική μου, τοποθετούσαμε τα pillars στην παραλία, αυτά που έγιναν η αιτία σήμερα είναι να υπάρχει δάσος σκαφών στην παραλία και πολλά έσοδα στο Λιμενικό Ταμείο, ο επενδυτής της μαρίνας μας έκανε καταγγελία στο Υπουργείο Ναυτιλίας να ελεγχθούμε εάν έχουμε άδεια και όλα τα σχετικά. Και βέβαια άδεια βγάλαμε και επίβλεψη είχαμε και τα πάντα, για ένα έργο το οποίο θεωρώ κοινωνικό και θεωρώ ότι αποφέρει πάρα πολλά στο Δημόσιο. Επιμένω στην ερώτηση, ποιος εκτελούσε τα έργα στο μπαστούνι το καλοκαίρι; Εάν δεν απαντηθεί, δεν ξέρω εάν γνωρίζει ο κ. Συγκούνας, ότι υπάρχουν και οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, αν θέλω το μαθαίνω από εκεί. Αλλά για λόγους δεοντολογίας και επειδή σέβομαι κάποιες καταστάσεις και την ιδιότητά μας εδώ σαν δημοτικούς συμβούλους,για αυτό το λόγο ρωτώ τον ίδιο. Θα μπορούσα να τα μάθω από αλλού αλλά δεν το κάνω και αυτό δεν είναι έλλειψη αδυναμίας, αλλά επειδή σέβομαι κάποια πράγματα.

Ρωτούσα πάλι και δεν απάντησε, εάν υπάρχει νεότερη σύμβαση από τη σύμβαση που υπεγράφη στις 13/10/2014 με το Υπουργείο Τουρισμού και με τον Επενδυτή, καταρχήν αν είναι σε ισχύ αυτή η σύμβαση. Υπάρχει και νεότερη; Υπάρχει άλλη απόφαση Υπουργών; Απάντηση πάλι δεν πήρα. Εκεί αναφέρεται, προσέξτε είναι σημαντικό, ότι τα θαλάσσια στρέμματα χρήσης της μαρίνας είναι 48,067,50. Όλης της λιμενολεκάνης όμως είναι 54,212,15 στρέμματα . Αυτό τι σημαίνει; Ότι το τρίγωνο αυτό εξαιρείται, που μιλάμε συνέχεια για ένα τρίγωνο. Είναι τα θαλάσσια στρέμματα του τριγώνου που εξαιρούνται και εξαιρούνται στη σύμβαση που εγώ πιστεύω είναι ακόμη σε ισχύ. Άσχετα αν μου απαντάει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ή όχι. Ακόμη αναφέρει ότι ο αριθμός των θέσεων του ελλιμενισμού είναι 297 και τα στρέμματα της χερσαίας ζώνης είναι 20.

Εδώ θέλω να πω και κάτι άλλο επειδή έχω εδώ τη σύμβαση του 2014, η οποία λέει το εξής στο άρθρο 1: στην Εταιρεία με την επωνυμία Τουριστικός Λιμένας Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού κλπ στην οποία μετέχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας με ποσοστό 5%. Και για αυτό μετά από αυτό κάνω την πρόταση να έρθει το θέμα των μετοχών του Λιμενικού Ταμείου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί, διότι μέσα σε αυτή την αίθουσα με την ίδια σύνθεση, είχαμε πάρει μια απόφαση, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να συμμετέχει και πρέπει να συμμετέχει κύριοι συνάδελφοι γιατί μόνο με το 5% έχει κάποια δικαιοδοσία εκεί μέσα, διαφορετικά δεν έχει τίποτα. Είναι το μίνιμουμ που μπορεί να έχει. Το προτείνω, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουν και οι συνάδελφοι, να μπει τακτικό θέμα κύριε Πρόεδρε.

Όσον αφορά τον κυματοθραύστη, ο κ. Συγκούνας αναφέρει στην απάντησή του μόνο τη θέση του κυματοθραύστη, που είναι στο σημείο λέει μηδέν. Για το από πλωτό σε σταθερό, σιγή ιχθύος. Δεν απαντάει απολύτως τίποτα.

Στο ίδιο θέμα, αναφέρεται στην κυματική μελέτη και εδώ μέσα σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο έχω πει ότι η κυματική μελέτη για εμάς αποτέλεσε ένα μπούσουλα, σύμφωνα με τον οποίο θα παίρναμε κάποιες αποφάσεις. Και για εμάς είχε σημασία να πάρουμε αυτά που χρειαζόμασταν από την κυματική μελέτη, ούτως ώστε να έχει και τις τρεις λειτουργίες το λιμάνι. Δηλαδή να είναι και τουριστικό και εμπορικό και κυρίως να προστατεύει το περιβάλλον.

Διότι η Κυματική Μελέτη, αυτή που έχουμε, δεν αναφέρεται καθόλου στο Εμπορικό Λιμάνι και δεν αναφέρεται καθόλου στην προστασία του περιβάλλοντος. Μην ξεχνάτε ότι με τον σταθερό κυματοθραύστη, 120 τετραγωνικά μπετό μπήκαν στην είσοδο της λιμενολεκάνης και αυτό είναι έγκλημα για το περιβάλλον.

Σε κάθε θέμα η μελέτη ανέφερε και τρεις διαβαθμίσεις: άριστο, καλύτερο κλπ. Εμείς την προσαρμόσαμε και εδώ θέλω να σας πω ότι εμείς σαν προηγούμενη Διοίκηση είμαστε περήφανη για τις αποφάσεις που πήραμε, ήταν αυτές που έπρεπε να πάρουμε για να μπορέσει να υπάρχει λειτουργία, μετά εκ των υστέρων είδαμε κάποιες δυσλειτουργίες σε διάφορα ζητήματα.

Σε όλες τις συμβάσεις αλλά και στις αποφάσεις των Υπουργών, ο κυματοθραύστης αναφέρεται πλωτός κύριοι συνάδελφοι, πουθενά δεν αναφέρεται σταθερός, μα πουθενά, όπου και να ψάξει κανείς. Αυτοί όλοι είχαν υπόψη τους να βλάψουν την επένδυση; Δεν νομίζω.

Εδώ θέλω να σας πω και ήθελα να ρωτήσω τον κ. Συγκούνα, μήπως όταν συνεδρίασαν με θέμα τη συγκεκριμένη απόφαση και αλλάξανε την προηγούμενη απόφαση και πήραν την καινούρια από πλωτό σε σταθερό, μήπως ο επενδυτής τους παρουσίασε κυματική μελέτη; Γιατί υπάρχει και άλλη κυματική μελέτη, την έχει ο επενδυτής και μάλιστα είχε έρθει ο άνθρωπος, καλώς σκεπτόμενος, να μας πει πριν κάνουμε τη δική μας κυματική μελέτη να μας δώσει τη δική του για να μη ξοδευτεί το λιμενικό ταμείο, και ξοδέψει γύρω στις 2000-3000. Του είπαμε τότε όχι, γιατί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και έσοδα έχει και δεν δεχόμασταν σε καμία περίπτωση, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, να υπάρξει η παραμικρή υπόνοια που θα μπορούσε να μας προσάψει κάποιος. Για αυτό το λόγο εγώ ανέθεσα στην κυρία Μωραΐτη, βρήκε το μελετητικό γραφείο να μας φτιάξει τη μελέτη.

Βέβαια όταν επανήλθε ο επενδυτής εμείς του είπαμε ότι ήδη ξεκινήσαμε και θα είναι έτοιμη η μελέτη και αυτός απλώς ρώτησε ποιο μελετητικό γραφείο ήταν. Μήπως αυτή η κυματική μελέτη έχει κάτι που εμεί δεν γνωρίζουμε και ώθησε και διευκόλυνε και κατηύθυνε να πάρουν αυτές τις αποφάσεις; Θέλω να τον ρωτήσω τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αλλά βέβαια δεν είναι εδώ σήμερα, απουσιάζει.

Και για τον Υποσταθμό της ΔΕΗ μερικά πράγματα που μπορεί να φαίνονται απλά αλλά δεν είναι. Είναι ο υποσταθμός της ΔΕΗ στο πάρκινγκ για εξυπηρέτηση της μαρίνας και στην απάντηση του κ. Συγκούνα εξομοιώνεται ο Υποσταθμός της ΔΕΗ με το ΑΤΜ της AlphaBank στη γωνία. Μα τα ΑΤΜ είναι ασφαλή, υπάρχουν παντού, μέσα και έξω από τις Τράπεζες, σε πεζόδρομους, προκειμένου να εξυπηρετούν τον κόσμο. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, διότι εμείς δεν προλάβαμε γιατί εμείς είχαμε μια σχετική αλληλογραφία και με τη ΔΕΔΔΗΕ για αυτό το θέμα, μετά μας αλλάξανε γιατί ήθελε ο δήμαρχος να κάνει μια αλλαγή στη διοίκηση. Ρωτώ, η καινούργια διοίκηση πήραν γνωμάτευση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας εάν ο Υποσταθμός της ΔΕΗ, μέσα στον πιο πολυσύχναστο χώρο της πόλης από πολίτες όλων των ηλικιών, δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία; Απέναντι ακριβώς υπάρχει οικιστική ζώνη, πολυκατοικίες, ζουν παιδιά, ζουν οικογένειες. Πήραν γνωμάτευση από τον Ιατρικό Σύλλογο; Εγώ προκαλώ έστω και τώρα να ζητηθεί μια γνωμάτευση από τον ιατρικό σύλλογο. Δεν είναι απλό το θέμα.

Απαντάει ότι απορρίφθηκε ο τρόπος διεκδίκησης οφειλών προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, οφειλών κατανάλωσης ρεύματος από τα αρμόδια Δικαστήρια. Με ποια Δικαστική απόφαση; Δεν έπρεπε να κληθώ εγώ ως μάρτυρας όταν από την πλευρά της προηγούμενης διοίκησης υπήρχε σχετική αλληλογραφία για αυτό το θέμα; Ας μας δώσει τη δικαστική απόφαση. Εγώ δεν το πιστεύω ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που δεν επιτρέπει να πάρει το Δημόσιο τα χρήματα που του οφείλουν. Με οποιαδήποτε αν θέλετε παράλειψη ή οτιδήποτε άλλο.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι αναφέρεται στη σύμβαση Ραμσάρ. Ο Αμβρακικός Κόλπος έχει ένα στόμιο. Εάν αυτό το στόμιο στενέψει, που αυτό έγινε την προηγούμενη φορά και για αυτό σταμάτησε το έργο και μείνανε αυτά τα μπλόκια και τα πήρε και τα πήγε μια βόλτα παραπέρα τώρα.. Οποιαδήποτε παρέμβαση έχει συνέπειες. Εγώ πίστευα και πιστεύω ότι η ανατολική προβλήτα θα γίνει όπως προβλέπεται. Εάν έχει υπόψη του ότι θα γίνει μια μικρή εξέδρα που δεν ξέρω τι θα στριμωχτεί και πως θα ενεργήσει, τότε αλλάζει το θέμα δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει. Αλλά ήμουν ξεκάθαρη για αυτό το θέμα.

Θα ήθελα οι συνάδελφοι που έχουν τα ονόματά τους κάτω από την απάντηση του κου Συγκούνα, να δουν εάν ανταποκρίνονται οι απαντήσεις στα ερωτήματά που έχω βάλει, τίποτα άλλο.

-Κορωναίος: Εγώ διαβάζοντας την απάντηση έχω καλυφθεί, από εκεί και πέρα περισσότερες απαντήσεις θα μπορέσει να σας τις δώσει ο Πρόεδρος.

-Κωστούλας: θέλουμε να σταλεί σε όλους η απάντηση του κ. Συγκούνα

-Καλλίνικος: πάνω σε αυτά που είπε η κα Καζάκου. Αν έχει απολεστεί το δικαίωμα των μετοχών και έχει φτάσει από το 5% στο 0,25%, είναι δυνατόν εμείς να μπορούμε να επανέλθουμε;

Καζάκου: όχι! Το μίνιμουμ είναι το 5%, το μίνιμουμ.

-Κορωναίος: Να μην το συζητήσουμε τώρα αυτό γιατί δεν έχουμε επίγνωση και εγώ έχω μια άλλη άποψη για το θέμα. Όταν θα είναι εδώ ο κ. Πρόεδρος το συζητάμε.

Η κα Καζάκου επανήλθε με νέα ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η οποία ωστόσο απουσίαζε:

“Ρωτώ γιατί σταμάτησε η 24ωρη φύλαξη του Λιμανιού και από πότε; Εμείς το αφήσαμε με 24ωρη φύλαξη. Γιατί  δεν λειτουργεί ο γερανός του Λιμενικού Ταμείου στο Εμπορικό Λιμάνι και για πόσο διάστημα;
Υπάρχει πιστοποίηση ασφάλεια ISO στο λιμάνι; Εάν δεν υπάρχει, πόσο καιρό δεν υπάρχει και για ποιο λόγο;
Όλα τα εχέγγυα που καθιστούν το Εμπορικό Λιμάνι βιώσιμο και λειτουργικό και απουσιάζουν εδώ και καιρό, δηλώνουν ότι δυστυχώς το Εμπορικό Λιμάνι θεωρείται φτωχός συγγενής. Σε αυτό συνηγορεί και η μικρή εξέδρα που σκέφτεστε να φτιάξετε ανατολικά αντί για την κανονική προβλήτα ελλιμενισμού εμπορικών σκαφών. Με όλα αυτά τα προβλήματα, που είναι βασικά και άλυτα, ο υπηρεσιακός παράγοντας ελέγχου που είναι το Λιμεναρχείο θα πρέπει να σας έχει επιπλήξει και να έχει επιβάλει πρόστιμα, διότι στην προηγούμενη Διοίκηση για ελάχιστα ζητήματα μας επέβαλε πρόστιμα και μας καλούσε σε απολογία.

Τελικά, υπάρχει κάποιος σχεδιασμός του ΔΛΤ σχετικά με το Λιμάνι, τη λειτουργία και την ύπαρξή του που εμείς δεν γνωρίζουμε; Μήπως έχει κατά νου ή έχουν κάποιοι κατά νου με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και που δεν λύνονται να οδηγηθεί σε κατάργηση το λιμάνι;”

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί την Πάργα, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...
27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, ...
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...