Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 13:55

Δωρεά μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας από το Σωματείο “Καλλιπάτειρα”

Στη δωρεά ενός μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων προς το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας προχώρησε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.

IMG 9968

Το πρωί της Τετάρτης η διοίκηση του Νοσοκομείου πραγματοποίησε μια λιτή ευχαριστήρια τελετή για τη σημαντική αυτή δωρεά, με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μίλτο Παππά να επισημαίνει πως το Σωματείο έσκυψε με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του Νοσοκομείου.

IMG 9954

“Να ευχαριστήσουμε το αθλητικό σωματείο Καλλιπάτειρα και προσωπικά την εκπρόσωπό του στην Ήπειρο την Κατερίνα Μπότσιου, η οποία κατάγεται από την πόλη μας, για την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει πάνω σε θέματα υγείας, τα οποία διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας. Μας ικανοποιεί πάρα πολύ το γεγονός ότι έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του Νοσοκομείου,τα προσέγγισε και προσπάθησε να δώσει μια τόσο όμορφη λύση. Την ευχαριστώ πραγματικά και πιστεύω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της. Και φυσικά να τονίσω την αναγκαιότητα του μόνιτορ που θα εξυπηρετεί τη χειρουργική κλινική και με ακρίβεια και με τα καλύτερα αποτελέσματα” τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μιλτιάδης Παππάς ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η εκπρόσωπος του σωματείου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”στην Ήπειρο κα Κατερίνα Μπότσιου.

IMG 9988

“Τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που βιώνουμε μέρες σαν κι αυτές. Είμαι πολύ φρέσκια στο κομμάτι του σωματείου, δύο χρόνια δεν θεωρούνται πολλά, και στην Πρέβεζα διανύουμε τον πρώτο μας γεμάτο χρόνο. Ήδη είμαστε στο δεύτερο έργο μας και ό,τι αφορά το Νοσοκομείο, την υγεία, θέλουμε να είμαστε πάντα όσο μπορούμε πιο κοντά στους ανθρώπους και να βοηθάμε. Μέλημά μου τα δύο τελευταία χρόνια ήταν περισσότερο να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία, όπως ξεκινήσαμε από τα Γιάννενα, στην Άρτα ήδη βοηθήσαμε δύο κλινικές στο δημόσιο Νοσοκομείο και το πρώτο μας ξεκίνημα στην Πρέβεζα γίνεται με τη χειρουργική κλινική. Εύχομαι να μπορέσουμε στο μέλλον και άμεσα να κάνουμε ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα κορίτσια που βρίσκονται και εδώ σήμερα, γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσα σήμερα να είμαι εδώ σε αυτή τη θέση. Δίνουν την ψυχή τους, την αγάπη τους για την πόλη τους και με συγκινεί πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν μ αφήνουν και ήσυχη. Είμαι σίγουρη ότι μετά από εδώ θα ξεκινήσουμε για τον επόμενο σκοπό” τόνισε η κα Μπότσιου ενώ τις δικές του ευχαριστίες εξέφρασε και ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα και της ιατρικής υπηρεσίας κ. Λέκκας.

IMG 9998

“Θέλω εκ μέρους του χειρουργικού τομέα να ευχαριστήσω το Σωματείο για τη χορηγία αυτή. Μερικές φορές αυτές οι χορηγίες καλύπτουν κάποια πράγματα τα οποία “σκοντάφτουν” πολλές φορές στη γραφειοκρατία και στο κακό αχταρμά του ελληνικού κράτους. Έτσι λοιπόν κι εμείς παρακάμπτοντας αυτές τις διαδικασίες μέσα από τη χορηγία σας ευελπιστούμε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα επ ωφελεία του Νοσοκομείου και αυτών που απευθύνονται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και ζητούν τη βοήθειά μας” τόνισε ο κ. Λέκκας.

Έκθεση εικόνων