Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 11:21

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από μαθητές των σχολείων της πόλης της Πρέβεζας, ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που κορυφώνονται τη Δευτέρα με τη μεγάλη μαθητική παρέλαση που ξεκινά στις 12 το πρωί.

IMG 0039

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού το πρωί πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πρέβεζας, για τη σημασία της Εθνικής Γιορτής, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από μαθητές και μαθήτριες αυτών, εμπνευσμένες από τον αγώνα του '21 και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στα ηρώα της Πρέβεζας από τους μαθητές Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και της Ακαδημίας Εμπ. Ναυτικού. 

IMG 0059

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα εορτασμού έχει ως εξής:

11:00: Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Χαραλάμπους, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η κα Κεχαγιά Ελένη, Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας.

11:30: Επιμνημόσυνη Δέηση. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, στη μνήμη των νεκρών των εθνικών μας αγώνων, από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων που θα μετέχουν στην εορτή.

12:00: Παρέλαση στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, Πολιτιστικών Συλλόγων κ.λπ.

Έκθεση εικόνων