Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 12:15

Η Πρέβεζα συμμετείχε και φέτος στην πανελλήνια εκστρατεία «Let’s do it Greece»

Μήνυμα υπέρ της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω της εθελοντικής προσφοράς έστειλαν την Κυριακή από την Πρέβεζα μικροί και μεγάλοι που ένωσαν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια της Πανελλήνιας Δράσης Καθαρισμού "Let's do it Greece".

ldg2019 2

Από νωρίς το πρωί «εξοπλισμένοι» με πολλή όρεξη, διάθεση εθελοντισμού, γάντια, σακούλες σκουπιδιών, τσουγκράνες, φτυάρια και άλλα εργαλεία, καθάρισαν παραλίες, δρόμους, πλατείες και άλλα σημεία της Π.Ε. Πρέβεζας.

ldg2019 5

Σε διάφορα σημεία του Νομού, οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα πως είναι ζήτημα όλων μας και οφείλουμε οι ίδιοι να προστατέψουμε το περιβάλλον, πέρα από τους θεσμικούς φορείς.

ldg2019 9

Tο δικό τους μήνυμα έστειλαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθακίου, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεοχωρίου, το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ο Σύλλογος "Φύση- θέση", ο Πολιτιστικός Σύλλογος του ΟΤΕ, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, σχολεία της πόλης και άλλοι σύλλογοι και φορείς της Πρέβεζας.


(αν συμμετείχατε σε κάποια δράση μπορείτε να στείλετε φωτογραφικό υλικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Έκθεση εικόνων