Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 04:18

Χριστούγεννα στο Χωριό του Αγίου Θωμά!

Λαμπερά σκηνικά, χαρούμενη ατμόσφαιρα, δράσεις και θεάματα για μικρούς και μεγάλους συνέθεσαν μια παραμυθένια εικόνα στην πλατεία του Αγίου Θωμά γεμάτη λάμψη, χρώματα, και χαμόγελα, που ήρθε να αλλάξει έστω και για λίγο τη διάθεση μας.

Οι πύλες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Άγιο Θωμά άνοιξαν χθες το απόγευμα και πλήθος κόσμου έσπευσε στην πλατεία για να ζήσει το γιορτινό κλίμα που δημιούργησε με τον καλύτερο τρόπο ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι όταν ο εθελοντισμός συναντά την αγάπη, το μεράκι και τη θέληση τότε μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία πρωτοβουλίες, όπως αυτή στον Άγιο Θωμά.

ag.thwmas31

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα οι γυναίκες του Συλλόγου υποδέχτηκαν κατοίκους και επισκέπτες και μέσα από παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χορούς, από χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια και από διάφορα δρώμενα μας μετέφεραν σε ένα γιορτινό κλίμα μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πιστός στο ραντεβού του ήταν και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος περίμενε τους μικρούς του φίλους στο σπιτάκι για να δεχθεί τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παρά το κρύο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κρατώντας τους επισκέπτες μέχρι αργά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

ag.thwmas38

«Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος, πέρυσι ξεκινήσαμε δειλά δειλά με δυο σπιτάκια και φέτος όπως είδατε έγιναν λίγα παραπάνω...Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περήφανοι μπορώ να πω γιατί το φτιάξαμε όλο μόνοι μας, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς χορηγούς. Όλες πραγματικά οι γυναίκες του Συλλόγου αλλά και οι άντρες μας βοήθησαν πάρα πολύ καθώς και φίλοι εθελοντές που μας βοήθησαν για έναν σκοπό. Ο σκοπός ήταν να δώσουμε χαμόγελα σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι απόψε τον πετύχαμε. Το χωριουδάκι μας μικρό μεν, αλλά με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι» τόνισε στο atpreveza.gr η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Κίτσα Σουρτζή ευχόμενη καλές γιορτές σε όλους.

Να θυμίσουμε ότι φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που με πρωτοβουλία του συλλόγου γυναικών λειτουργεί το μικρό χωριό από ξύλινες κατασκευές φτιαγμένες με μεράκι από τους ίδιους του κατοίκους της περιοχής και θα παραμείνει ανοιχτό στους επισκέπτες μέχρι και τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου.

ag.thwmas22

Έκθεση εικόνων