Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 20:03

Με τρεις συγκεντρώσεις η Πρέβεζα τίμησε την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο

Με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις σωματεία, φορείς, κόμματα και οργανώσεις τίμησαν σήμερα στην Πρέβεζα την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

Στις 5 το απόγευμα στο Ηρώο της πόλης συγκεντρώθηκαν σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και νεολαίοι της ΚΝΕ και μετά από ομιλία πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πορεία με συνθήματα στην κεντρική αγορά και στην παραλία της πόλης.

IMG 9879

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν στο μνημείο πεσόντων ηρώων Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας, την ΕΛΜΕ Πρέβεζας, τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

IMG 9887

Την ίδια ώρα στο παλιό ΚΤΕΛ πραγματοποίησαν συγκέντρωση η Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας, πρωτοβάθμια σωματεία, μαθητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη της ΛΑΕ, ο ανυπόταχτος μαθητής Πρέβεζας κ.α. και μετά από πορεία στη Λεωφόρο Ειρήνης και στην κεντρική αγορά κατέληξαν στο μνημείο πεσόντων ηρώων Εθνικής Αντίστασης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

IMG 1706

Να σημειώσουμε πως στεφάνι στο Ηρώο της πόλης κατέθεσε και ο Σύλλογος σπουδαστών ΑΕΙ Πρέβεζας.

IMG 9883

Έκθεση εικόνων