Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 11:19

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Κυριακής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, Πρέβεζας παρουσία των τοπικών αρχών και μελών της Ένωσης.

IMG 1315

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Μυλωνάς και ο γραμματέας Βασίλης Στέφος καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και ευχήθηκαν καλή χρονιά, με τον κ. Μυλωνά να επισημαίνει πως το σωματείο των αστυνομικών αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και απαιτεί από τη Διοίκηση δικαιοσύνη και αξιοκρατία προκειμένου να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο ο αστυνομικός για την κοινωνία.

IMG 1326

“Θέλουμε κοντά μας τους τοπικούς εκπροσώπους, τους βουλευτές, τους δημάρχους, γιατί με τις συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Μπορούμε πολλά περισσότερα όλοι μαζί” είπε ο κ. Μυλωνάς, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιώργος Παπατσίμπας στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας και δράσης και ενισχύει συνεχώς τον παρεμβατικό και διεκδικητικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία και είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.

IMG 1323

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Δούβαλης καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Κ. Σιώρος, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τρεις αστυνομικούς που αποστρατεύτηκαν πρόσφατα, στον Κωνσταντίνο Καπελάνο, στον Αθανάσιο Καψάλη και στον Σπυρίδωνα Σάββα.

IMG 1351

IMG 1359

Παράλληλα δόθηκαν έπαινοι και σε 14 παιδιά αστυνομικών για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

IMG 1367

Έκθεση εικόνων