Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 04:04

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας των Αστυνομικών του Ν. Πρέβεζας

Στην κατάμεστη αίθουσα του κτήματος «Τσουμάνη», οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, Αξιωματικοί, Συνοριακοί Φύλακες και Απόστρατοι του Νομού Πρέβεζας, έκοψαν την πίτα τους, παρουσία των πολιτικών και δικαστικών αρχών της περιοχής μας.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιγραμματέα της Μητρόπολης, πατ. Ιωαννίκειο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Πρέβεζας, Δημήτρης Τσουμάνης και Κώστας Μπάρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας, κ.κ. Μπαϊλης, Γιολδάσης και Λιόλιος, οι Αντιδήμαρχοι Πρέβεζας κ.κ. Κακιούζης και Ροπόκης, ο Αντιδήμαρχος Πάργας, Ιωάννης Κλοτσώνης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας, Ευάγγελος Μάστακας και οι δικαστικές αρχές του τόπου.

IMG 6807

Στην Πρέβεζα βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου, Κωνσταντίνος Τρομπούκης ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, Γιώργος Λελοβίτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων, Ανδρέας Παπιγκιώτης.

Στην πίτα παραβρέθηκαν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, Γιάννης Ρίζος, η  Λιμενάρχης Πρέβεζας, Σταματία Μαργέλη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς, καθώς και εκπρόσωποι του  σωματείου των αποστράτων αξιωματικών αεροπορίας.

 

 

Έκθεση εικόνων