Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 22:57

Ο Κώστας Μπάρκας επισκέφθηκε την Αγροτική Αγορά Πρέβεζας (PHOTO+VIDEO)

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κώστας Μπάρκας, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου την Αγροτική Αγορά Πρέβεζας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής επιτροπής του κόμματός του, μίλησε με τους νέους αγρότες-παραγωγούς, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τον τρόπο λειτουργίας, ενώ δέχθηκε και ερωτήσεις για την γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και το πρόσφατο επεισόδιο που είχε στην οδό Σταδίου.

Ο κ. Μπάρκας «ξεναγήθηκε» από τον Πρόεδρο της ΕΝΑ Πρέβεζας, κ. Λεωνίδα Ραβανό στην αγορά και κλιμάκιο της ΕΝΑ, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για την Αγορά. Η Αγροτική Αγορά έκανε μεγάλο «δρόμο» από τη Λεωφόρο Ιωαννίνων 354, μέχρι και τη μεταφορά της πίσω από το γήπεδο, συνεχώς βελτιώνεται και σύντομα, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα θεσμοθετηθεί.

Ο Λεωνίδας Ραβανός, δήλωσε στην κάμερα του atpreveza.gr για την επίσκεψη του κ. Μπάρκα: «Μας επισκέφτηκε ο βουλευτής Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Κώστας Μπάρκας, Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει στηρίξει. Μας στήριξε και όταν ήμασταν στη Λ. Ιωαννίνων 354. Του εξηγήσαμε πως λειτουργούμε. Άκουσε κάποια προβλήματα. Τον ενημερώσαμε για το πώς δίνουμε προϊόντα σε απόρους, μέσω των υπηρεσιών. Ο κ. Μπάρκας είπε μας στηρίζει. Του θέσαμε τα θέματά που έχουν οι αγρότες της περιοχής μας και τα αιτήματά μας. Έχουμε δράση και στα μπλόκα. Θέλουμε συμπαράσταση αυτή τη δύσκολη στιγμή για να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε».

IMG 6895

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπάρκας, ανέφερε: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ξεκινά από τον πρωτογενή τομέα. Έχουμε επισημάνει ότι η αλλαγή πολιτικής, η αλλαγή της τρικομματικής Κυβέρνησης, πρέπει να γίνει με ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Και προφανώς, αυτό ξεκινάει από τον πρωτογενή τομέα. Ήρθαμε στην αγροτική αγορά για να δούμε και να μιλήσουμε με τους νέους αγρότες. Πήγαμε και στο μπλόκο του Καναλακίου, όπου οι άνθρωποι εκεί προσπαθούν να παράγουν και αγωνίζονται να μην τους διώξουν από τα χωράφια τους. Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα των αγροτών και τους μοιράσαμε υλικό για την απεργία της 20ης Φεβρουαρίου. Καλούμε τον κόσμο να μετάσχει στην απεργία και αυτό θα είναι ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση πως η πολιτική αυτή δεν πάει άλλο και πρέπει να ανατραπεί».

 

 

Έκθεση εικόνων