Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 14:03

Άνεμοι 9 μποφόρ “σάρωσαν” την Πρέβεζα(photos-video)

 Άνεμοι που στο Ιόνιο έπνεαν με ταχύτητα έως και 9 μποφόρ, σύμφωνα με την ΕΜΥ , “σάρωσαν” την Πρέβεζα, τις ώρες πριν και μετά τη μαθητική παρέλαση.

Η θάλασσα βγήκε στη... στεριά σε αρκετά σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα στο Βαθύ, με μοτοσυκλετιστές και ποδηλάτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, μήπως βραχούν από το θαλασσινό νερό.

IMG 9579

Παράλληλα, κλαδιά δέντρων στις περιοχές του Νεοχωρίου και του Αγίου Θωμά, αλλά και σε άλλη σημεία της πόλης, δημιούργησαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων κρύβοντας “παγίδες” για τους οδηγούς. Προβλήματα υπήρχαν και σε τηλεφωνικές συνδέσεις πολιτών.

skamnoula

Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει σε πάνω από δέκα περιπτώσεις δέντρων που κατέπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε θερμοκήπια στην περιοχή της Σκαμνούλας κοντά στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

mutikas2

Στον Μύτικα οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν τη σκεπή από το λυόμενο που στεγαζόταν παλιότερα το δημοτικό σχολείο της περιοχής, ενώ στη Σμυρτούλα αργά το απόγευμα στην περιοχή της Σμυρτούλας  οι θυελλώδεις άνεμοι "ξήλωσαν" ηλεκτροφόρα καλώδια  με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας. Παρόλα αυτά για αρκετές ώρες το χωριό της Σμυρτούλας δεν είχε ρεύμα, όπως και ο Λούρος και αρκετά ακόμη δημοτικά διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής.

 

Έκθεση εικόνων