Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 02:10

Πασχαλινό Παζάρι στον Παντοκράτορα

Λαμπάδες χειροποίητες φτιαγμένες με μεράκι σε πολύ χαμηλές τιμές για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά στολίδια με απλά υλικά και χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με πολλή όρεξη και αγάπη, μπορούσε να βρει όποιος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πασχαλικό Μπαζάρ που διοργανώθηκε με μοναδικό στόχο την ενίσχυση του Δημοτικού Σχολείου του Παντοκράτορα.

IMG 1072

Κάτοικοι της περιοχής του Παντοκράτορα και γονείς επανέλαβαν την περσινή τους πρωτοβουλία με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και για άλλη μια φορά ετοιμάσανε ένα ξεχωριστό παζάρι.

IMG 1069

Από το πρωί γονείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου το επισκέφθηκαν για να ψωνίσουν τις λαμπάδες και τα πασχαλινά στολίδια τους, όλα χειροποίητα.

Οι διοργανωτές τους φιλέψανε γλυκές κι αλμυρές νοστιμιές φτιαγμένες από τα χεράκια των μαμάδων και όλοι όσοι βρέθηκαν στο σχολείο του Παντοκράτορα είχαν την ευκαιρία να πιούνε μαζί τον καφέ και να συζητήσουν, ενώ τα παιδιά αφού διαλέξανε τις λαμπάδες τους, αφέθηκαν στο παιχνίδι.

IMG 1082

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως οι συλλογικές προσπάθειες φέρνουν πάντα ωραία αποτελέσματα, και δίπλα σε αυτή την προσπάθεια βρέθηκαν το cafe Prevere, η εταιρεία Κωστούλας Ο.Ε. και το κατάστημα "Ονειροπαγίδα".

Έκθεση εικόνων