Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:50

Άκαιρο και αχρείαστο “μέτωπο” με “σκληρούς χαρακτηρισμούς” για το πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας...

Ανοιχτή επιστολή-απάντηση στον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου σε προ ενός μηνός επιστολή του για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα (δείτε ΕΔΩ), δημοσιοποίησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιωάννης Σωτηρόπουλος.

Η επιστολή περιέχει “σκληρούς χαρακτηρισμούς” ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο για τον κ. Ιωάννου, προτρέποντάς τον μάλιστα “... να μη δημιουργεί άλλα προβλήματα”.

Έπειτα από ένα μήνα η συγκεκριμένη απάντηση, την ώρα μάλιστα που όλοι “πολεμούν” (και η διοίκηση του Τμήματος) για να μπορέσουν να επιλέξουν το Τμήμα όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές, μάλλον ρίχνει “νερό στο μύλο” μίας... τοξικής αντιπαράθεσης, για την οποία και οι δύο πλευρές έχουν μερίδιο ευθύνης. Το... timing δηλαδή δεν εξηγείται εύκολα (δεν αναφερόμαστε φυσικά στην ουσία του περιεχομένου και την επιχειρηματολογία του κου Σωτηρόπουλου), ούτε σε επίπεδο χρησιμότητας ούτε σε επίπεδο χρόνου, καθώς επίσης και η όξυνση της αντιπαράθεσης, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι το Τμήμα παραμένει στην Πρέβεζα τουλάχιστον για φέτος και θα πρέπει αυτοδιοίκηση και Πανεπιστήμιο να συνυπάρξουν αρμονικά.

 

Η επιστολή του κου Σωτηρόπουλου αναφέρει:

 sot1

sot2