Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 10:46

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της Πρέβεζας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σωματεία, συλλογικότητες και φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, ενάντια στο κύμα ακρίβειας, ζητώντας μεταξύ άλλων αυξήσεις στους μισθούς, φθηνό ρεύμα, σταθερές δουλειές με δικαιώματα και μείωση των φόρων.

IMG 0060

IMG 0070

Στην κινητοποίηση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Πρέβεζας Θοδωρής Βενετικίδης , ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Πάρλας και ο Γραμματέας του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βαγγέλης Νάνος, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο ο Πρόεδρος ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Μισηρλής.

IMG 0069

IMG 0085

«12 χρόνια τώρα «ματώσαμε» από τις περικοπές που μας επέβαλαν εναλλάξ και όλες μαζί οι κυβερνήσεις, δε θα μείνουμε θεατές στην εξαθλίωσή μας! Δεν θα «προσαρμόσουμε» τη ζωή μας στη βαρβαρότητα, όπως μας καλούν οι κυβερνητικοί «φωστήρες». Δεν μπορεί το 2022 να παρακαλάμε να μην κάνει κρύο στα σπίτια μας. Δεν περιμένουμε όμως και σωτήρες, εναλλαγή κυβερνήσεων και ξαναζεσταμένες σούπες με παλιά και χρεωκοπημένα υλικά. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οργανώνουμε σε κάθε σωματείο, τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες. Τέλος παρότρυνε τα σωματεία και τους φορείς να δώσουν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας της 9ης Νοέμβρη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μισηρλής, ενώ η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

IMG 0090

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

IMG 0095

Έκθεση εικόνων