Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:33

Κρίσιμη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας - Επιτροπή του ΔΣ Πρέβεζας θα μεταβεί στο Υπουργείο Υγείας

Παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ζητώντας άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, το οποίο βρίσκεται στην πλέον δεινή θέση.

M79A0474

Το θέμα έφερε προς συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία κατέθεσε ψήφισμα, με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κύρλα να επισημαίνει πως η παράταξή του έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα για τα ζητήματα του Νοσοκομείου και τα ζητήματα της Υγείας στην περιοχή, ωστόσο αυτό το ψήφισμα δεν έχει σκοπό να είναι μια συνέχεια στις προηγούμενες συζητήσεις αλλά να απαιτήσει συγκεκριμένες παρεμβάσεις άμεσα, αφού σήμερα τίθεται ζήτημα ακόμη και ύπαρξης του ίδιου του Νοσοκομείου!

“Το σημερινό ψήφισμα δεν έχει ως σκοπό να είναι συνέχεια των προηγούμενων συζητήσεων ή συνεδριάσεων. Κατατέθηκε από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης για ένα συγκεκριμένο λόγο, διότι στην παρούσα φάση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης στην ιατρική υπηρεσία, έχουν τόσο σημαντικό πρόβλημα υποστελέχωσης ειδικά ιατρικού προσωπικού όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου που μιλάμε πλέον με όρους ύπαρξής του, δηλαδή ότι μπορεί σε ένα μήνα να υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα να εφημερεύει ασφαλώς. Στη λογική αυτή πήραμε πρωτοβουλία ως παράταξη να καταθέσουμε ένα ψήφισμα ώστε να γίνουν άμεσες πρωτοβουλίες, για να μη διαταραχθεί η ασφαλής εφημέρευση σε πρώτη φάση” ανέφερε ο κ. Κύρλας ο οποίος κατέθεσε το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Το ψήφισμα που κατάθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:

Το Γ.Ν. Πρέβεζας στην παρούσα φάση βρίσκεται στην πλέον δεινή θέση από πλευράς στελέχωσης κυρίως ιατρικού προσωπικού χωρίς αυτό να σημαίνει πως η στελέχωση στις άλλες υπηρεσίες (νοσηλευτική, τεχνική, διοικητική) είναι καλή.
Σχεδόν όλα τα τμήματα έχουν οξύτατα προβλήματα στην λειτουργία τους με συνέπεια να εγείρονται θέματα ακόμη και ασφαλούς εφημέρευσης. Συγκεκριμένα τμήματα όπως το χειρουργικό και το παθολογικό έχουν σοβαρότατο πρόβλημα στελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό και στο αμέσως επόμενο διάστημα  αυτό θα επιταθεί ακόμη περισσότερο λόγω της αποχώρησης ιατρών από αυτά τα τμήματα. Η ορθοπεδική κλινική πρακτικά πάνω από το μισό μήνα δεν εφημερεύει με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να χρειάζεται να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία για την αυτονόητη περίθαλψη. Σοβαρά προβλήματα έχει επίσης το ακτινολογικό, το αναισθησιολογικό, το καρδιολογικό τμήμα, τα εργαστήρια τα οποία λειτουργούν  μόνο και μόνο επειδή οι ιατροί αυτών των τμημάτων ξημεροβραδιάζονται στο νοσοκομείο. Σε τμήματα όπως η μαιευτική οι μαίες βρίσκονται σε καθεστώς μονοβάρδιας εδώ και μήνες πράγμα που  μεθοδεύεται να επεκταθεί και σε άλλα τμήματα όπως στο καρδιολογικό τμήμα/ΜΣΝ, γεγονός που εγείρει σοβαρό θέμα ασφαλούς λειτουργίας.
2. Αιτία αυτής της σοβαρότατης δυσλειτουργία των τμημάτων αποτελεί η απροθυμία του Υπουργείου για προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων, ο συρρικνωμένος οργανισμός του νοσοκομείου και οι πενιχρές μισθολογικές απολαβές του ιατρικού προσωπικού που αποτελούν αντικίνητρο για να έρθουν ιατροί στο ΕΣΥ.
3. Το Δημοτικό  συμβούλιο Πρέβεζας δεσμεύεται να παρέμβει τόσο στην Διοίκηση της 6ης Υ.Πε όσο και στην πολιτική ηγεσία (Υπουργό Υγείας) ώστε άμεσα να αλλάξει ο οργανισμός του νοσοκομείου και να προκηρυχτούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις και επίσης να δοθούν μισθολογικά κίνητρα σε γιατρούς για να στελεχώσουν το ΕΣΥ και κατ επέκταση και το Γ.Ν.Πρέβεζας. Θα πρέπει επίσης να καταδικαστεί και το καθεστώς της νοσηλευτικής μονοβάρδιας στα τμήματα ως επισφαλής και επικίνδυνη τακτική. Τέλος να τεθεί το θέμα της άμεσης κτιριακής αναβάθμισης  του υπάρχοντος νοσοκομείου και της ανέγερσης νέου, αποκλειστικά δημόσιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.
Θα πρέπει να πράξουμε άμεσα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά.

M79A0479

Στη γενικότερη υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της “Στροφής στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης, υπογραμμίζοντας πως δυστυχώς όλα τα περιφερειακά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο κ. Ανωγιάτης επεσήμανε πως είναι θα πρέπει να γίνει συζήτηση για το θέμα της αναβάθμισης του Νοσοκομείου αλλά και για την ανέγερση νέου κτιρίου, υλοποιώντας την παλιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ έστρεψε τα βέλη του και προς την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Ανωγιάτης σημείωσε: Για να ενημερώσουμε και τους κατοίκους της πόλης, είναι μια κίνηση που περιγράφει μια κατάσταση η οποία είναι πραγματικά δύσκολη αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της Πρέβεζας αλλά κυρίως το πιο ανησυχητικό είναι ότι είναι δύσκολη γενικότερα η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Παλιότερα μπορεί το δικό μας το νοσοκομείο να ήταν η εξαίρεση ανάμεσα σε ένα ΕΣΥ το οποίο στεκόταν σε κάποιο βαθμό στα πόδια του. Σήμερα όμως δυστυχώς όλα τα περιφερειακά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Δυστυχώς το δικό μας Νοσοκομείο αντιμετωπίζει όλες τις παθογένειες τις οποίες έχουμε συζητήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πρέπει όμως αυτή τη φορά πέρα των υπολοίπων τα οποία μάλλον είναι σε θεσμικό επίπεδο και είναι ίσως πιο μακροπρόθεσμα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι. Δηλαδή αυτό που είπε ο κ. Κύρλας προηγουμένως αναφορικά με τα κίνητρα. Σε άλλες περιοχές οι δημοτικές αρχές δίνουν κάποια κίνητρα στους γιατρούς οι οποίοι είναι από άλλες περιοχές ώστε να μπορέσουν λίγο να ενισχύσουν το εισόδημά τους και να τους εξασφαλίσουν κάποια περαιτέρω έσοδα. Ίσως θα μπορούσαμε να το δούμε κι εμείς αυτό. Και το βασικό είναι να συζητήσουμε κάποια στιγμή και για το θέμα της αναβάθμισης του Νοσοκομείου. Και για το νέο κτίριο, να υλοποιήσουμε παλιότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή, δεν λέω να κάνουμε κάτι καινούργιο. Να υλοποιήσουμε την παλιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να μιλήσουμε για το καινούργιο Νοσοκομείο και για την αναβάθμιση του παρόντος. Μου φαίνεται πάρα πολύ οξύμωρο, είδα η Περιφέρεια σχεδιάζει να πάρει ένα δάνειο 30 εκατομμυρίων για να φτιάξει το Κέντρο Τεχνολογίας το οποίο θα είναι ουσιαστικά ένας χώρος που θα μπορέσει να αποτελέσει πολλαπλασιαστή για την οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου, δεν παύει όμως να είναι ένας χώρος που θα διατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες για την ανάπτυξή τους. Το καταλαβαίνω...Δεν μπορεί όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν να βρίσκονται εύκολα 30 εκατομμύρια δανειοδοτούμενη η Περιφέρεια Ηπείρου για να κάνει μια τέτοια επένδυση να βοηθήσει τον ιδιωτικό τομέα και να μην μπορούμε να βρούμε χρήματα για να φτιάξουμε ένα νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα. Νομίζω πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειές μας και να το θέσουμε με μεγάλη δυναμική στον Υπουργό”.

M79A0505

Την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου περιέγραψε ο δημοτικός σύμβουλος της “Δημοτικής Συνεργασίας” Κοσμάς Κορωναίος καλώντας το δημοτικό συμβούλιο και τους φορείς να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες ενέργειες για να ενεργοποιηθεί η τοπική κοινωνία για το ζήτημα του Νοσοκομείου, γιατί όπως είπε η σημερινή κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές!

“Εγώ θέλω να προσκαλέσω το δήμαρχο και όλους τους θεσμικούς φορείς, η μοναδική λύση για μένα είναι να ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Δήμαρχε ξέρω ότι δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σου, αλλά θα χάσουμε το Νοσοκομείο! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και δεν ξέρω πόσο μελανά να σας το περιγράψω..Εμείς που δουλεύουμε και μέσα στο Νοσοκομείο, είναι πραγματικά πολύ κρίσιμη η κατάσταση, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Νομίζω ότι πρέπει να ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Δεν είναι θέμα πολιτικής, δεν είναι θέμα σε ποιο χώρο ανήκουμε και τα λοιπά, πρέπει να απαιτήσουμε για το Νοσοκομείο μας! Με την ακρίβεια κανείς δεν θα πηγαίνει στα Γιάννενα, όλοι εδώ έρχονται και δεν θα βρίσκουν γιατρό και θα χαθεί κόσμος... εγώ δεν μπορώ να την αναλάβω αυτή την ευθύνη και κανένας από εμάς. Γι αυτό πρέπει να κινητοποιηθούμε, κ. Δήμαρχε και συνάδελφοι σας εκλιπαρώ να κινητοποιηθούμε. Να ξεσηκώσουμε τον πρεβεζάνικο λαό, να καταλάβει τι γίνεται, να απαιτήσουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κορωναίος, με το δήμαρχο να συμφωνεί πως πρέπει να γίνει άμεσα συνάντηση στο Υπουργείο μέχρι το τέλος του μήνα από μια Επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο διοικητής του Νοσοκομείου.

M79A0516

Την ένστασή του στα λεγόμενα του δημάρχου, ο οποίος εντόπισε το πρόβλημα στις συνταξιοδοτήσεις του προσωπικού, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της Στροφής στο Μέλλον Παναγιώτης Λελοβίτης, σημειώνοντας πως το πρόβλημα στο χώρο της Υγείας δεν είναι τοπικό.  "Το ζήτημα δεν είναι μόνο ένα τοπικό πρόβλημα, δεν είναι ένα έλλειμμα που έχει εδώ το Νοσοκομείο της Πρέβεζας επειδή βγαίνουν άνθρωποι σε σύνταξη. Είναι γενικό ζήτημα και έχει να κάνει με μια πίεση από την πλευρά της κοινωνίας, κι εμείς εκπροσωπούμε την τοπική κοινωνία, πρέπει να τους πιέσουμε ώστε να αλλάξει αυτή η αντίληψη. Η Υγεία, η Παιδεία, το ρεύμα, το νερό είναι βασικά κοινωνικά αγαθά και εμείς ως εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας πρέπει να προασπίσουμε το δημόσιο και ποιοτικό χαρακτήρα αυτών των αγαθών" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λελοβίτης. 

M79A0488

“Είμαστε στο σημείο μηδέν! Και πρωτοβουλίες επιβάλλονται από τη μεριά του δήμου αλλά και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας άμεσα γιατί θα ισχύσει αυτό που είπε ο κ. Κορωναίος, θα θρηνήσουμε κόσμο! Όσον αφορά αυτό να δοθούν κάποια κίνητρα για να προσελκύσουμε επιστήμονες να έρθουν να στελεχώσουν το νοσοκομείο. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο κι άλλοι δήμοι θεσπίσαν κατά καιρούς κίνητρα τα οποία στην πράξη δεν αποδώσανε καθόλου. Δεν είναι θέμα κινήτρων, δεν είναι αυτό το μείζον. Το μείζον είναι να πιεστεί η κεντρική εξουσία και η όποια κυβέρνηση ώστε να αλλάξει ρότα, να στελεχώσει και να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας” ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταύρος Αμάραντος, ενώ ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης άφησε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής για το πόσες και ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβε ο δήμαρχος αυτά τα 3 χρόνια για το ζήτημα του Νοσοκομείου.

Αιχμηρός ήταν και ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ο οποίος χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία, ωστόσο όπως είπε έρχεται με 2 χρόνια καθυστέρηση αφού το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας έχει συζητήσει ξανά για το ζήτημα του Νοσοκομείου και έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή.

“Εξεπλάγην με την τοποθέτηση του κ. Δημάρχου που με βρίσκει θετικό αλλά οφείλουμε να τονίσουμε ότι έρχεται με 2 χρόνια καθυστέρηση, γιατί τέτοιες προτάσεις έχουν κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και έχουμε πάρει αποφάσεις να πάμε ακόμη και όλοι μαζί στην Αθήνα, να μη χάσουμε το χρηματοδοτικό πακέτο του Ταμείου Ανάκαμψης. Τόσες φορές έχουμε συζητήσει για το Νοσοκομείο αλλά ουδέποτε προχώρησε σε αυτή τη σύσταση μιας επιτροπής για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το Νοσοκομείο μας. Χαίρομαι που έρχεται τώρα αλλά οφείλω να τονίσω ότι δεν είναι επί της ουσίας, αλλά είναι μια προεκλογική φιέστα που θέλει να κάνει κι εμάς δεν θα μας βρει σύμφωνους σε αυτή τη λογική. Ας εξηγήσει πρώτα και ας απολογηθεί στον πρεβεζάνικο λαό γιατί επί 2 χρόνια ήταν απών από τέτοιες διαδικασίες του όλοι μαζί κι έρχεται τώρα στο παρά πέντε να βγει και ενορχηστρωτής μιας τέτοιας μεγάλης προσπάθειας. Βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα χαιρετίσουμε την προσπάθεια αν πάνε και άλλοι συνάδελφοι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε γιατί είναι καθαρά επικοινωνιακό και όχι ουσιαστικό αυτό το πράγμα. Ούτως ή άλλως εμείς έχουμε αναφερθεί στα δημοτικά συμβούλια του 2020 και του 2021 και τότε δεν ακουστήκαμε καθόλου. Βέβαια μακάρι να πετύχετε κάτι όσοι θα επιλέξετε να πάτε σε αυτή τη συνάντηση για το καλό όλων των Πρεβεζάνων. Εμείς όμως δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που έχουν υποβαθμίσει αυτή την προσπάθεια του όλοι μαζί” τόνισε ο κ. Νίτσας, με το δήμαρχο Πρέβεζας να κλείνει τη συζήτηση, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς για να γίνονται προεκλογικές συζητήσεις και η δημοτική αρχή θα συνεχίσει το έργο της αναπόσπαστη από προεκλογικές φωτοβολίδες.

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί την Πάργα, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...
27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, ...
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...