Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 15:40

Συνεδρίασε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας για το θέμα του Νοσοκομείου

Με τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα συναντηθεί η διαπαραταξιακή επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που συγκροτήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (δείτε εδώ) προκειμένου να ζητήσει άμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πρέβεζας, αλλά και την ανέγερση νέου Νοσοκομείου.

Όπως επισημαίνει το γραφείο τύπου του δήμου Πρέβεζας σε σχετική ενημέρωση, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Σκανδάλη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Αθανάσιου Ανωγιάτη και κ. Κωνσταντίνου Κύρλα καθώς του προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιου Αυδίκου.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν τα ζητήματα της κάλυψης θέσεων ιατρών με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, η ενίσχυση με επικουρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ο Οργανισμός του Νοσοκομείου καθώς και η διεκδίκηση πρόσθετων πόρων προκειμένου σε συνδυασμό με τη δωρεά του Ιδρύματος “Παύλος Γιαννακόπουλος” να επιτευχθεί η συνολική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η επόμενη συνάντηση της διαπαραταξικής Επιτροπής του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.