Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 12:17

Συναυλία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με κεντρικό σύνθημα “ Νερό - Ενέργεια - Υγεία, Κοινωνικό Αγαθό και Όχι Εμπόρευμα”

Συναυλία διαμαρτυρίας διοργάνωσαν την Κυριακή στην Πλατεία Ανδρούτσου το Ν.Τ. Της ΑΔΕΔΕΔΥ, Σωματεία και Φορείς Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα με κεντρικό σύνθημα “ Νερό - Ενέργεια - Υγεία, Κοινωνικό Αγαθό και Όχι Εμπόρευμα”.

DSC08879

DSC08887

Ο Θεόδωρος Βενετικίδης, γραμματέας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας και μέλος της Ε.Γ. του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας στην έναρξη της συναυλίας τόνισε μεταξύ άλλων : «όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε μέχρι τώρα και όσοι θέλουν να μας κυβερνήσουν μαζί με την ΕΕ, έχουν βάλει το νερό στον στόχο τους, δηλαδή θέλουν να βγάλουν ακόμα περισσότερα κέρδη είτε ως κράτος είτε ως επιχειρήσεις... είναι αυτή η πολιτική της απελευθέρωσης και της ιδιωτικοποίησης που εφαρμόστηκε και στους σιδηρόδρομους και οδήγησε στην τραγωδία στα Τέμπη... κι ότι η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες να αξιοποιήσει όλες τις εγχώριες μορφές ενέργειας, τον λιγνίτη, τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.α... και εν έτη 2023 θα έπρεπε να έχουμε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και να μην πεθαίνουμε στο δρόμο αβοήθητοι».

Έκθεση εικόνων