Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 14:29

Στην Πρέβεζα ο Δ. Γιαννακόπουλος για τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων θαλάμων νοσηλείας του Νοσοκομείου Πρέβεζας (pics+vid)

Την πόλη της Πρέβεζας και ειδικότερα το Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, ο Πρόεδρος του ιδρύματος “Παύλος Γιαννακόπουλος” και Πρόεδρος του Δ.Σ. της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων θαλάμων νοσηλείας, οι βοηθητικοί χώροι των οποίων κατασκευάστηκαν με δωρεά του ιδρύματος.

IMG 2912

Ο κ. Γιαννακόπουλος συμμετείχε αρχικά σε διαδοχικές συσκέψεις παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη και συμμετοχή στελεχών του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΓΝ Πρέβεζας, των βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νομού Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη και Κώστα Μπάρκα αντιστοίχως, του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου, του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου.

IMG 2945

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε μία λιτή τελετή αγιασμού στην είσοδο του Νοσοκομείου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο Νοσοκομείο και γενικότερα.

IMG 2940

Σε σύντομη δήλωσή του μετά την τελετή, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: “Ήρθαμε να βοηθήσουμε εδώ. Βλέπουμε ότι γίνεται μια εξαίρετη δουλειά από τους διοικητές, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, από όλο το προσωπικό και ήρθαμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο να βοηθήσουμε να γίνεται το λειτούργημα και η εργασία τους, στο να κάνουν καλύτερα τους ασθενείς.

Έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από ό,τι καταλαβαίνω έχουν εγκριθεί και άλλα μεγάλα ποσά για το Νοσοκομείο και θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη επίσκεψη θα είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένο”.

IMG 2960

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει με την περιοχή και με το Νοσοκομείο αλλά και με την επένδυση στη Λούτσα τόνισε: “Δεν έχει να κάνει με την περιοχή. Εμείς είμαστε Έλληνες, η Ελλάδα είναι τεράστια και όπου υπάρχει ανάγκη προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στο μέγεθος και στο βαθμό που μπορούμε”.

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων