Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 10:19

Συνεχίζει τις “καθυστερήσεις” η δημοτική αρχή για το θέμα της αγωγής των 9.000.000 ευρώ της Μαρίνας Πρέβεζας

Για ακόμη μία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Πρόεδρος του φορέα και Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνέχισε τις “καθυστερήσεις” σχετικά με τη συζήτηση του θέματος της αγωγής των 9.000.000 ευρώ (ή τη χρονική επέκταση της σύμβασης παραχώρησης για 14 χρόνια) που έχει κάνει η Μαρίνα Πρέβεζας στο ΔΛΤ (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση της Τρίτης ο Ευκλείδης Φονταράς, ο οποίος ανέφερε: «Καλώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας να αποφασίσει την αντίκρουση δικαστικά της αγωγής του Τουριστικού Λιμένα, με την άμεση εμπλοκή της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της τελευταίας για το 2023 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γρηγόρης Κουμπής, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. λέγοντας: «Λόγω του ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσιάζει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Γεωργάκος, θα ήταν σώφρον να συζητηθεί το θέμα σε άλλη συνεδρίαση που θα είναι παρών. Γι΄αυτό και προτείνω το θέμα να επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση».

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, 1,5 μήνα από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή και ο κ. Γεωργάκος ακόμη δεν έχει δρομολογήσει τις αλλαγές προσώπων στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Οι αλλαγές αυτές έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί από... χθες. Όχι τόσο για την αλλαγή προσώπου στη θέση του Προέδρου (σ.σ. θα αναλάβει καθήκοντα ο Γρηγόρης Κουμπής), όσο για το ότι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα είναι δύο αντί για ένας, γεγονός που αποκαθιστά μία αδικία.