Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 03:22

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Τη στήριξή τους στους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εξέφρασαν και από την Πρέβεζα πολίτες και εκπρόσωποι σωματείων συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το δημαρχείο της Πρέβεζας, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας.

Όσοι πήραν το λόγο μίλησαν για πρωτοφανή πραξικοπιματική και αντιδημοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης η οποία φέρνει στην μνήμη του Ελληνικού Λαού της πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου μας και απηύθυναν κάλεσμα στον ελληνικό λαό να αντισταθεί δυναμικά σε αυτό το βαρύ πλήγμα στην πολυφωνία και τη Δημοκρατία.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν είναι μόνοι τους...» - Η πορεία του ΠΑΜΕ

101 1703

Δυναμική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Φόρο, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ, του σωματείου οικοδόμων, του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας, μαζί με συνταξιούχους, μαθητές και άνεργους πολίτες της Πρέβεζας. Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν τη στήριξή τους στους εργαζόμενους στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, τονίζοντας πως: «Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν είναι μόνοι τους...».

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυναν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία είχε αρκετό παλμό και κεντρικό σύνθημα: «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

Έκθεση εικόνων