Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ως ομιλητές ο καθηγητής του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δρ. Σκούφος Ιωάννης, καθώς και ο Συνταγματάρχης Υγειονομικού ε.α., Κτηνίατρος και Μικροβιολόγος Τροφίμων κος Κασαλιάς Νικόλαος.
Μέσα από την ανάδειξη των γεύσεων που θα επιτευχθεί από τα γαστρονομικά εγχειρήματα αναγνωρισμένων σεφ με βάση το χοιρινό κρέας, αλλά και του συνόλου των προϊόντων της περιοχής, φιλοδοξεί να αποτελέσει την απαρχή για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης αγοράς των προϊόντων της εν λόγω περιοχής τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Αυτό διότι η εκδήλωση αυτή θα κοινωνηθεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο τοπικής όσο πανελλήνιας εμβέλειας και θα αποτελέσει ευκαιρία προώθησης των προϊόντων που θα συμμετάσχουν σε νέες αγορές.
Δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας