Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 03:22

Σε χωματερή έχει μετατραπεί η ΒΙ.ΠΕ.

Το είχαμε επισημάνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο (Μίνι-χωματερή στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας), ωστόσο δυστυχώς σχεδόν 10 μήνες μετά η εικόνα στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας είναι το ίδιο θλιβερή και χειρότερη, αποδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η περιοχή που υποθετικά θα μπορούσε να είναι μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή, είναι μια περιοχή εγκαταλειμμένη στη μοίρα της όχι μόνο από την πολιτεία αλλά και από τις τοπικές αρχές.

vipe2

Όπως μας κατήγγειλαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή υπάρχουν ελάχιστοι κάδοι απορριμμάτων και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς το δήμο και το αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος για να τοποθετηθούν κάδοι αλλά και να απομακρυνθούν τα βουνά που έχουν σχηματίσει τα σκουπίδια και τα άχρηστα υλικά, δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

vipe6

«Δεν είναι μόνο ότι η εικόνα είναι αποκρουστική, τίθεται θέμα δημόσιας υγείας αλλά και ασφάλειας! Πριν λίγες ημέρες πήρε φωτιά γιατί ανάμεσα στα σκουπίδια υπάρχουν και εύφλεκτα υλικά και αν δεν υπήρχε άμεση επέμβαση τότε δεν ξέρουμε τι διαστάσεις θα έπαιρνε» μας επισήμανε επιχειρηματίας που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας καλώντας τη δημοτική αρχή να πράξει τουλάχιστον τα αυτονόητα.

Αναμφίβολα πρόκειται για εικόνες που δεν τιμούν κανέναν και θα πρέπει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση για να αποτελέσουν παρελθόν..

 

 

 

Έκθεση εικόνων