Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 02:38

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τον Κωνσταντίνο

Την αλληλεγγύη τους, την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στο δύσκολο αγώνα που δίνει ο μικρός Κωνσταντίνος από το Μύτικα Πρέβεζας έδειξε χθες το απόγευμα η κοινωνία της Πρέβεζας.

kwnnos 8

Πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών του Αγίου Θωμά, της ομάδας της Νικόπολης και των φίλων ποδηλάτου Πρέβεζας original, οι οποίοι με επίκεντρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας διοργάνωσαν μια μεγάλη αθλητική γιορτή για να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

kwnnos 93

Οι φίλοι ποδηλάτου Πρέβεζας original, ξεκίνησαν από τις 18:00 από την πλατεία Ανδρούτσου μια συμβολική ποδηλατοπορεία μέχρι το κολυμβητήριο, ενώ μητέρες με τα παιδιά τους σε καροτσάκια και σε μάρσιπους πραγματοποίησαν την ίδια διαδρομή και βρέθηκαν στο χώρο του κολυμβητηρίου θέλοντας να στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά τους γονείς του μικρού Κωνσταντίνου.

kwnnos 66

Στα γήπεδα του μπάσκετ οι ομάδες παίδων της Νικόπολης πρόσφεραν θέαμα, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο αγώνας των βετεράνων όπου παίχτες που είχαν διαπρέψει στο παρελθόν με τα χρώματα της Νικόπολης και όχι μόνο, βρέθηκαν μετά από αρκετά χρόνια μέσα στον αγωνιστικό χώρο για ιερό σκοπό, και το διασκέδασαν με την ψυχή τους προσφέροντας θέαμα αλλά και άφθονα χαμόγελα στην κερκίδα.

kwnnos 27

Την ίδια στιγμή στην πισίνα του κολυμβητηρίου η ομάδα πόλο της πόλης αντιμετώπισε αντίστοιχη ομάδα από τα Ιωάννινα, ενώ ταυτόχρονα στα γήπεδα του beach volley διεξάγονταν αγώνες επίδειξης γυναικών και ανδρών με τη μονομαχία ανάμεσα στους Κυριαζή-Τσουμάνη και Ζήση-Ντελη να κλέβει την παράσταση.

kwnnos 37

Η αθλητική γιορτή έκλεισε με τον αγώνα μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στη Μικτή της Νικόπολης και τη Νίκη Λευκάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους αγώνες διαιτήτευσε ο διαιτητής Α1, Κώστας Μητσόπουλος.

kwnnos 80

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει συσταθεί συντονιστική επιτροπή που θα ασχολείται με το θέμα του μικρού Κωνσταντίνου, η οποία θα πρέπει να είναι ενήμερη για τις ενέργειες που θα γίνονται.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί πλέον να απευθύνεται στη συντονιστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους: Αλεξία Μπεϊντάρη, Γιώργο Μπεϊντάρη, Μαίρη Μέξη, Ντίνα Μπεϊντάρη και Νίκο Ντίτσο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6945512094 (Αλεξία) και 6932091506 (Μαίρη).

Έκθεση εικόνων