Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 02:02

Πρέβεζα:Χρειάζονται...βάρκα για να φτάσουν στα σπίτια τους

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Ηρακλέους στην περιοχή της Ταράνας καθώς για μια ακόμη χρονιά με το που άρχισαν οι βροχοπτώσεις χρειάζονται...βάρκες για να φτάσουν στα σπίτια τους!

 MG_7466

Όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής ο δρόμος που υπάρχει στο σημείο χαράχθηκε χωρίς καμία μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έτσι κάθε φορά που βρέχει, ο χώρος μπροστά από τα σπίτια τους μετατρέπεται σε έναν απέραντο βούρκο , από τον οποίο καλούνται να περάσουν είτε πεζοί είτε με τα οχήματά τους.

 MG_7472

Σύμφωνα με τους κατοίκους πριν έναν περίπου χρόνο ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του δρόμου η οποία για άγνωστη αιτία έμεινε στη μέση. Βέβαια όπως επισημαίνουν ακόμη και αν ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος το πρόβλημα δεν θα λυθεί, αφού δεν υπάρχει σύστημα απορροής των υδάτων με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι παρακείμενες ιδιοκτησίες του δρόμου με την πρώτη δυνατή βροχόπτωση.

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι, για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ενημερώσει πολλές φορές τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρά τις όποιες υποσχέσεις δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα...

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr