Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 16:40

Διαρρήξεις και βανδαλισμοί στις εγκαταστάσεις του Κηπευτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας (photo)

Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι στον Κηπευτικό Συνεταιρισμό Πρέβεζας, αντίκρισαν το τελευταίο διήμερο, τις εγκαταστάσεις της εργασίας τους να έχουν υποστεί διαρρήξεις και βανδαλισμούς.

Άγνωστοι μπήκαν στα κτίρια και προέβησαν σε κλοπές και ζημιές τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή. Όπως μας τονίζουν μάλιστα οι εργαζόμενοι εκεί, έχουν αντικρίσει ανάλογη εικόνα, τουλάχιστον άλλες 15 φορές στις εγκαταστάσεις.

Η Αστυνομία πήρε αποτυπώματα και ξεκίνησε έρευνα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι εισβολείς, ανέβηκαν στα κλαρκ και έκαναν... βόλτες στις εγκαταστάσεις, κάνοντας μάλιστα και... διαγωνισμούς ελιγμών!

DSCF1094

Όπως μας ανέφεραν εργαζόμενοι στο Συνεταιρισμό, άγνωστοι έχουν κλέψει σωληνώσεις, σίδερα από την περίφραξη, το μηχανισμό μιας γεφυροπλάστιγγας, έχουν σπάσει τζάμια, ενώ μπαίνουν με τα οχήματά τους μέσα στον προαύλιο χώρο του συνεταιρισμού, την ώρα που δουλεύει κανονικά και κάνουν ελιγμούς.

Παράλληλα η κόντρα της ΒΙΠΕ με το Δήμο Πρέβεζας, για το ποιος έχει την αρμοδιότητα στον παρακείμενο δρόμο, έχει αφήσει την περιοχή στο... σκοτάδι (ελλιπής φωτισμός).

 

Έκθεση εικόνων