Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 13:54

Καθαρίσαμε την Πρέβεζα σε μία μέρα!

«Εξοπλισμένοι» με πολλή όρεξη, διάθεση εθελοντισμού, γάντια, σακούλες σκουπιδιών, τσουγκράνες, φτυάρια και άλλα εργαλεία δεκάδες εθελοντές στα πλαίσια του Let’s Do It Greece, καθάρισαν παραλίες, δρόμους, πλατείες και δεκάδες άλλα σημεία της Π.Ε. Πρέβεζας.

IMG 0187

Δυναμική ήταν η παρουσία της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, η οποία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων «Λασκάρα» ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του λιμανιού από το τουριστικό περίπτερο μέχρι και το δημαρχείο ανασύροντας από λάστιχα, μπουκάλια και διάφορα απορρίμματα μέχρι και κάδους σκουπιδιών!

IMG 0272

Στο Ιστορικό Κέντρο τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου καθάρισαν και φύτεψαν με λουλούδια τα παρτέρια, ενώ δυναμικό παρών έδωσε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Πρέβεζας τόσο στο Ιστορικό Κέντρο όσο και στην Κυανή Ακτή.

IMG 0239

Εθελοντές καθάρισαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις πέριξ του κολυμβητηρίου, το πλακόστρωτο και τις πλατείες στον Παντοκράτορα, το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου ενώ ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας πραγματοποίησε καθαρισμό στην παραλία του Μονολιθίου.

DSCF1235

Μέλη της Χορωδίας Αρμονία καθάρισαν τον Ανθόκηπο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου το χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας ενώ και ο Σύλλογος Αγίου Θωμά πραγματοποίησε καθαρισμό στην πλατεία του Αγίου Θωμά.

DSCF1217

Σε δεκάδες «γωνιές» του Νομού, οι πολίτες έπιασαν δουλειά από τις πρωινές ώρες και μπορεί η συμμετοχή να ήταν μειωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, ωστόσο αποδείχθηκε πως η καθαριότητα είναι ζήτημα όλων μας και οφείλουμε οι ίδιοι να προστατέψουμε τις ζωές μας, πέρα από τους θεσμικούς φορείς.

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr