Στο περίπτερο της Περιφέρειας- το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο κεντρικό περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας- θα παρουσιάζονται τα προϊόντα της περιοχής μας σύμφωνα με το «Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό», δηλαδή αρτοσκευάσματα, λάδι, ελιές, μέλι, αλλαντικά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, πίτες, μαρμελάδες, τοπικά γλυκά και φρούτα.
Στόχος του «Πρότυπου Ελληνικού Πρωινού», κατά πρώτο λόγο είναι να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ' επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Σημειώνεται ότι η Ήπειρος στη συγκεκριμένη έκθεση θα είναι μια από τις επτά τιμώμενες Περιφέρειες.
Η Περιφέρεια, με δεδομένη και τη μεγάλη προβολή που εξασφαλίζει η έκθεση, καλεί τους τοπικούς παραγωγούς να προσφέρουν ενδεικτικά προϊόντα τους (1-2 συσκευασίες) προκειμένου αυτά να ενσωματωθούν στην παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού» της Ηπείρου.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην HO.RE.CA 2015, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με προϊόντα να το γνωρίσουν μέχρι και την Πέμπτη 15/1/2015 στα τηλέφωνα 26823 60230 και 26823 60200 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπεύθυνη: κα Κωνσταντινίδη.