Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:00

Νέα ποικιλία κρασιού διατίθεται δωρεάν προς γευσιγνωσία στην κάβα “Γκάφας”

Επιδιώκοντας διαρκώς να βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους φίλους-επισκέπτες της, η κάβα “Γκάφας” στη Λ. Ειρήνης 5 στην Πρέβεζα, έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στο πλαίσιο των γευσιγνωσιών που ήδη πραγματοποιούνταν μέχρι τώρα στο χώρο της.

Το οινόφιλο κοινό θα έχει πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάζει όλες τις νέες ετικέτες που θα εντάσσονται στη συλλογή του καταστήματος δωρεάν, απολαμβάνοντας μια διαφορετική οινική εμπειρία. Στόχος είναι οι πελάτες να γνωρίσουν νέες ποικιλίες κρασιού από μικρά, ιδιαίτερα κτήματα, τελευταίες εσοδείες ήδη γνωστών ετικετών και να επιλέξουν το κρασί τους ύστερα από γευστική δοκιμή.

Επίσης θα δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία σε αλλοδαπούς επισκέπτες της περιοχής μας που είναι λάτρεις του κρασιού, να γνωρίσουν γηγενείς ελληνικές ποικιλίες και να τις γευτούν, ώστε να επιλέξουν εκείνα τα κρασιά που ταιριάζουν στο γευστικό προφίλ τους για να τα απολαύσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Από χθες έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το Alma του κτήματος Παυλίδη. Ένα κομψό ροζέ κρασί με λαμπερό σομόν χρώμα και αρώματα που θυμίζουν βατόμουρο και κεράσι. Συνοδεύει εξαιρετικά σαλάτες, ριζότο με θαλασσινά, γαριδομακαρονάδα και λαδερά.