Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 11:15

"Noel the optical store" - Νέο κατάστημα οπτικών στην Πρέβεζα

Το Noel the optical store, στο γραφικό στενό του Σαϊτάν Παζάρ (Χρήστου Κοντού 1), έρχεται να “... διαμορφώσει την όραση και το στυλ για όσους θέλουν να είναι διαφορετικοί”.

noel 21

Σε ένα φρεσκο και ζεστό περιβάλλον μπορεί κανείς να βρει γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής,υγρά φακών και οπτικά αξεσουάρ.

noel 3

Με αξιοπιστία και άριστη κατάρτιση στον τομέα των οπτικων το NOEL είναι σε θέση να ακούσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να επιτύχει εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών.

noel 13

Το Noel the optical store συνεργάζεται με πιστοποιημένες εταιρείες στον τομέα των οπτικών αλλά και με γνωστούς οίκους μόδας ενώ προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύπτει νέες επιλογές και να εξελίσσεται πάντοτε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την καλαισθησία.

noel 19

Εκτός από το τμήμα πωλήσεων , ο χώρος διαθέτει και εργαστήριο όπου κατασκευάζονται τα γυαλιά οράσεως με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

noel 30

Η ιδιοκτήτρια με την ιδιότητα του οπτικού οπτομέτρη, βασισμένη στις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει είναι σε θέση να πραγματοποιεί εφαρμογές φακών επαφής για τους νέους χρήστες και όχι μόνο, δίνοντας τους παράλληλα χρησιμες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση των φακών επαφής.

 noel optics

Noel the optical store

Κατάστημα οπτικών & γυαλιών ηλίου

Χρήστου Κοντού 1 , Πρέβεζα

Τηλ.: 2682 060253

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη οπτικος οπτομετρης :Νόβα Ελισάβετ

noel 42

noel banner