Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 05:49

«Κάθε ψήφος εκτός Νέας Δημοκρατίας οδηγεί σε εθνική καταστροφή»

Με την χαρακτηριστική ρητορική που τον διακρίνει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, έστειλε στο πανελλήνιο, μήνυμα νίκης από την παραλία της πόλης μας.

Παράλληλα, ο έκπτωτος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, «επιτέθηκε» στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με... σκληρές εκφράσεις, επισημαίνοντας: «Πριν από λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Κομμουνιστικής Αριστεράς, ο Πρόεδρος των κουκουλοφόρων, ο Πρόεδρος των φιλοσκοπιανών, ο Πρόεδρος των λαθρομεταναστών, ο Πρόεδρος που παίζει περίεργα παιχνίδια στη Θράκη, το Αιγαίο και το Καστελόριζο, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή για μένα». Αναφέρθηκε επίσης και στην Χρυσή Αυγή, για την οποία τόνισε πως: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κεντροδεξιό κόμμα».

IMG 1465

Την προεκλογική εκδήλωση προλόγισε η υπεύθυνη του εκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, κα. Σοφία Καραμανίδου, η οποία παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Πρέβεζας και υποστήριξε πως η 18η Ιουνίου θα βρει τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία.

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας.

 

 

Άννα Πήλιου: « Η νίκη των Ελλήνων είναι βέβαιη»

 IMG 1471

 

Η κ. Άννα Πήλιου, σχολίασε: «Στις 17 Ιουνίου θα καθορίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Αυτή τη ''μάχη'' θα την κερδίσουμε. Αυτή τη φορά είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Αυτή την Κυριακή θα ξέρουμε ότι υποστηρίξαμε την ευρωπαϊκή θέση της Ελλάδος. Ό,τι στηρίξαμε τη δημοκρατία. Αυτή τη φορά όλοι οι Έλληνες αγωνιζόμαστε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Να την οδηγήσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η μόνη λύση είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, μέσα από μια ισχυρή κυβέρνηση. Μόνη η Νέα Δημοκρατία έχει κοστολογημένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προέβλεψε σε πιθανή έξοδο της χώρας από το Ευρώ, πτώση του βιοτικού επιπέδου κατά 50%. Θα αυξηθεί η ανεργία κατά 34%, ενώ θα δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος υπερπληθωρισμού.

Θα είχαμε δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά. Σε καύσιμα, φάρμακα, πρώτες ύλες. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε για το 2012; Στις εκλογές μας την Κυριακή, πρέπει να ψηφίσουμε την παραμονή μας στην Ευρωζώνη. Πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ. Οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά έγιναν πλέον δεκτές και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Έλληνας στο τέλος πάντα σηκώνεται. Και εμείς στη ΝΔ, με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά, θα τα καταφέρουμε. Στις 18 Ιουνίου η σημαία της Ελλάδος θα κυματίζει περήφανα στις Βρυξέλλες. Η νίκη των Ελλήνων είναι βέβαιη».

 

 

Λάμπρος Πρέντζας: « Αυτή τη ''μάχη'' πρέπει να τη δώσουμε με πίστη και με ενότητα»

 IMG 1487

 

Ο κ. Λάμπρος Πρέντζας τόνισε: «Αυτή τη ''μάχη'' πρέπει να τη δώσουμε με πίστη και με ενότητα. Με αγάπη για την πατρίδα. Και να είστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε, γιατί έχουμε λόγο πειστικό απέναντι στα προβλήματα του ελληνικού λαού, απέναντι στα ξύλινα συνθήματα του λαϊκισμού.

Η ''μάχη'' δεν αφορά μόνο το κόμμα μας. Αφορά την Ελλάδα και την παραμονή της στην Ευρώπη. Έχουμε μπροστά μας δύο δρόμους. Ή να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα ή να ζήσουμε τον τρόμο της απομόνωσης. Απέναντί μας έχουμε αυτούς που θέλουν να βγούμε από το Ευρώ. Είναι μία ομοσπονδία από πολλές συνιστώσες αριστερών ομάδων.

Παραλύουν την αγορά, παραλύουν κάθε οικονομική δραστηριότητα. Είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Είμαστε η παράταξη που θέλει τους Έλληνες περήφανους και όχι γονατισμένους στην απελπισία. Είμαστε η παράταξη που κοιτάζει μπροστά. Μόνο εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε μέτωπο κόντρα στον φόβο και την απελπισία. Στις τάξεις μας δεν έχουμε ακραίες ομάδες και συμπεριφορές. Δεν έχουμε συμμορίες κουκουλοφόρων που καίνε τα πάντα, ούτε συμμορίες ατόμων που χαιρετούν χιτλερικά και τρομοκρατούν τον κόσμο. Η βία δεν είναι δικαίωμα. Είναι έγκλημα για όποιον το κάνει και κατάντια για όποιον το ανέχεται.

Μπορούμε να ξαναβρούμε τις χαμένες μας αξίες».

 

 

 

Στέργιος Γιαννάκης: « Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά»

 

 IMG 1493

 

Ο κ. Στέργιος Γιαννάκης ανέφερε: «Υπάρχει ανάγκη σε αυτή τη χώρα να αρθούμε πάνω από τους κομματικούς διαχωρισμούς του παρελθόντος. Έχουμε καθήκον να πάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας. Να ξαναστήσουμε τη χώρα μας στα πόδια της. Να ξανακερδίσουμε την ελπίδα.

Είναι ιστορικό το χρέος της γενιάς μας, ως νέοι άνθρωποι, να διαφυλάξουμε την ανοικτή κοινωνία και την ελεύθερη οικονομία. Είναι καθήκον μας να βρεθούμε στις 18 Ιουνίου στη σωστή πλευρά.

Πάμε σε εκλογές για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ στην περιοχή μας τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο.Οι εμπορικοί δρόμοι μας έχουν ερημώσει και είναι... κρανίου τόπος. Η ανεργία είναι σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Βλέπω τους συνομήλικούς μου και πιο νέους από εμένα, οι οποίοι έχουν οικογένεια, να μη μπορούν για μήνες να βρουν δουλειά. Με το υγειονομικό σύστημα σε τριτοκοσμικό επίπεδο.

Ξέρετε όλοι την κατάσταση στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας. Με το παιδαγωγικό σύστημα ανύπαρκτο. Γι' αυτά και άλλα πολλά είμαστε οργισμένοι. Αυτή μας την οργή θέλουν να την εκμεταλλευτούν κάποιοι, τάζοντας τα πάντα. Θέλουμε να ανοίξουμε διέξοδο. Την οργή θα την μετατρέψουμε σε λύση δημιουργίας. Έχουμε πίστη και όραμα να πετύχουμε. Ο Αντώνης Σαμαράς, με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας ένα σύγχρονο οικονομικό μοντέλο, που θα δώσει ανάσα στην κοινωνία και θα αποκαταστήσει τις αδικίες των δύο τελευταίων χρόνων. Να κάνουμε όλοι το μεγάλο βήμα για την εθνική ανασυγκρότηση. Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά».

 

 

 

Δημήτρης Τσουμάνης: «Δεν υπάρχουν πια περιθώρια χαμένης ψήφου»

 

 IMG 1505

 

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ, Δημήτρης Τσουμάνης, υποστήριξε: «Βρισκόμαστε με μία κυβέρνηση υπηρεσιακή. Κι αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι επέλεξαν να παίξουν με την τύχη της χώρας, ελπίζοντας να κερδίσουν λίγη παραπάνω δύναμη στις εκλογές. Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι η σημαντικότερη καμπή στην ιστορία της χώρας από τη μεταπολίτευση και μετά, γιατί θα καθορίσει το μέλλον της για δεκαετίες.

Αναμετρώνται οι δυνάμεις που πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης και στην κοινωνική οικονομία της αγοράς, με ένα μωσαϊκό αριστερών κινημάτων που δημαγωγούν με ουτοπικές προτάσεις- χάδι στα αυτιά των Ελλήνων, με αντιευρωπαϊκό μένος.

Δολοφονούν τη λογική και... ξεκολλούν την πατρίδα από την Ευρώπη.

Αποδείχθηκε ότι οι ιδέες μας αντέχουν στο χρόνο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση του Αντενάουερ, του Ντεστέν, του Μιτεράν και του εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, ''χτίστηκε'' πάνω στον αξιακό κώδικα της κοινωνικής οικονομίας και προσφοράς που οδήγησε την Ευρώπη από την καταστροφή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην ευημερία και την εμπέδωση της δημοκρατίας.

Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καρμανλής διαθέτει ακόμη και σήμερα πρόγραμμα δημοκρατίας και είναι ο κατ' εξοχήν εκφραστής της ευρωπαϊκής αντίληψης της χώρας.

Δεν υπάρχουν πια περιθώρια χαμένης ψήφου. Πρέπει να φέρουμε κοντά μας στο πατριωτικό, φιλελεύθερο, δημοκρατικό μέτωπο, όλους όσους από οργή και αγανάκτηση απομακρύνθηκαν.

Η ΝΔ μπορεί. Αυτό που χρειάζεται είναι η ισχυρή εντολή των Ελλήνων την 17η Ιουνίου. Είμαι σίγουρος ότι ο λαός θα τη δώσει».

 

 

«Χείμαρρος» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

 

IMG 1517

 

Τι λόγο πήρε κατόπιν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε:

«Ήρθα εδώ, στην όμορφη Πρέβεζα, για να σας μεταφέρω το ελπιδοφόρο μήνυμα της Μακεδονίας και της Θράκης, το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα πως με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

Το θεριό ξύπνησε! Η σπίθα έγινε φλόγα!

Γύρισα μέσα σε 20 ημέρες πάνω από 20 νομούς, μετέφερα το μήνυμα της εθνικής πανστρατιάς, την ανάγκη να προχωρήσουμε ενωμένοι, να εμπιστευτούμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη! Το μήνυμα της 6ης Μαΐου ελήφθη από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Ψηφίσαμε, τιμωρήσαμε.

Η χώρα μας δεν αντέχει τρίτες εκλογές.

Πρώτος εγώ, αδικημένος, ξεχασμένος, μπήκα μπροστά, κατέβηκα στο δρόμο, σ’ αυτή την εθνική πανστρατιά. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι παρών, άκουσε την κοινωνία και δεσμεύτηκε τις τελευταίες ημέρες:

Για την ασφάλεια του πολίτη. Για τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Για την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ. Για τη μείωση του ΦΠΑ σε όλους τους κλάδους και ιδιαίτερα στον τουρισμό (5%) και στην εστίαση στο 9%. Για την ανακούφιση των δανειοληπτών.

Για την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων.

Για την ενίσχυση των νέων αγροτών.

Για την αποκατάσταση των ομολογιούχων.

Για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας.

Για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων για τους ένστολους και ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.

Επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία οι περισσότεροι.

Εμπιστεύονται την παράταξη που έβαλε τη χώρα στη τότε ΕΟΚ.

Την παράταξη που προώθησε την εθνική συμφιλίωση και παρέδωσε τη χώρα με μηδαμινά ελλείμματα.

Την παράταξη που έφερε επενδύσεις και ανάπτυξη στη χώρα.

Την παράταξη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Σήμερα χωράνε και άλλοι, χωράνε όλοι στη ΝΔ. Είμαστε όλοι παιδιά του!

Χωρίς ταμπέλες και αποκλεισμούς. Έγιναν λάθη. Αδιαφορήσαμε πολλές φορές. Πονέσαμε. Δεν μπορεί να πονέσει άλλο η Ελλάδα μας! Γι’ αυτό και ζητήσαμε συγνώμη. Δυστυχώς, κάποια αδέλφια μας έχουν τυφλωθεί, θέλουν να τιμωρήσουν τη Νέα Δημοκρατία. Τιμωρούν, όμως, την Πατρίδα, το μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει να γνωρίζουν, πως κάποιοι ρίχνουν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. Στρώνουν το χαλί Ξεχνούν πως κάθε ψήφος εκτός Νέας Δημοκρατίας είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψήφος σε μια ανεύθυνη, λαϊκίστικη, εφιαλτική, επικίνδυνη αριστερά.

Κάθε ψήφος εκτός Νέας Δημοκρατίας οδηγεί σε εθνική καταστροφή.

Φίλες και φίλοι,

Μπαίνουμε σε περίοδο κόλασης την επόμενη ημέρα εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φοβάμαι την επόμενη ημέρα.

Τα δώδεκα διαφορετικά προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστώσες – τάσεις. Φοβάμαι τον τυχοδιωκτισμό των υποσχέσεων. Φοβάμαι την ανευθυνότητα και τον λαϊκισμό. Φοβάμαι τη συμμορία της δραχμής, που κρύβεται πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Αλήθεια, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί; Είχα μιλήσει πρώτος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο κ. Σόρος. Και δικαιώθηκα. Οι κρατικοδίαιτοι, το βαθύ, βολεμένο και επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ, μεταμφιέστηκε σε επαναστατημένη Αριστερά και μετακόμισε στην Κουμουνδούρου.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πει τη Δευτέρα πως δεν γνώριζε τι ψήφισε.

ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αναγνώριση της δήθεν «Δημοκρατίας της Μακεδονίας». Και ανοίγω μια παρένθεση εδώ για να φωνάξω και να το ακούσουν: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ!

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δέσμευση καταθέσεων

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ακόμη χαμηλότερες συντάξεις.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει κατάλυση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αφοπλισμός της αστυνομίας.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει έξοδος από το ΝΑΤΟ.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και άφιξη και των οικογενειών τους στην Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επικίνδυνα «ρίσκα» με την Τουρκία.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πως οι πρόγονοι μας που σφαγιάστηκαν στον Πόντο, ήταν αυτοί που γενοκτόνησαν Τούρκους.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει διαδηλώσεις στα Σκόπια υπέρ της δήθεν «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Ούτε λέξη από τις συνιστώσες για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Αυτός ο αγώνας δεν είναι κομματικός, είναι αγώνας για τα παιδιά μας, είναι αγώνας για το μέλλον μας, είναι αγώνας για την εθνική μας κυριαρχία!

Εάν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιγράφεται το πώς θα καταντήσουμε.

Το λένε οι ίδιοι: διαβάσατε την επιστολή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή Νίκου Χανιά, που παραδέχεται πως μια ώρα κυβέρνησης από τον Τσίπρα, θα είναι καταστροφική για τη χώρα;

Φίλες και φίλοι,

Πρέπει να σκεφτούμε καλά πριν ψηφίσουμε.

 

IMG 1467

 

Το κρίσιμο ερώτημα είναι, ποια Ελλάδα θέλουμε.

Επιλέγουμε καταστροφή ή σιγουριά;

Την Ελλάδα αυτών που χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους; Την Ελλάδα του διχασμού; Της αναρχίας; Των συγκρούσεων; Των λαθρομεταναστών και των συμμοριών; Των ναρκομανών; Της γκετοποίησης; Την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης;

Ή την Ελλάδα της ασφάλειας, του συγκροτημένου κράτους, της τάξης και της προστασίας του πολίτη; Την Ελλάδα που ανακηρύσσει επιτέλους την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της (ΑΟΖ) και εκμεταλλεύεται τον ορυκτό της πλούτο;

Την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει, εμείς θα πάμε προς τα πίσω. Και σας ρωτάω: Άντε και φύγαμε από το ευρώ. Που θα πάμε;

Αντιλαμβάνεστε ότι θα βάλουμε τη χώρα σε περιπέτειες, ότι κινδυνεύουμε να μας αρπάξει η Τουρκία;

Αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα;

Και να ξέρετε, πως με το ΣΥΡΙΖΑ χάνεται κάθε ελπίδα των ανέργων μας για δουλειά

Αν φύγουμε από την ευρωζώνη: βενζίνη-φάρμακα-νοσοκομεία-υγεία-αυτοδιοίκηση-μισθούς-σχολεία.

Εμείς ακούμε τη φωνή της Πατρίδας.

Στηρίζουμε το ευρώ, θέλουμε την Ευρώπη.

Με ένα διαφορετικό, όμως, Μνημόνιο, που θα διαπραγματευτούμε όλοι μαζί και θα επιτρέψει στους Έλληνες να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια

Γιατί δεν μπορούμε να ξεκοιλιάζουμε, να ισοπεδώνουμε άλλο το λαό.

Το μνημόνιο δεν καταργείται ούτε καταγγέλλεται. Όλοι μαζί όμως, μπορούμε να το επαναδιαπραγματευτούμε. Να αποκατασταθούν οι οριζόντιες αδικίες. Θέλουμε ένα κράτος ανθρώπινο. Θέλουμε να προστατέψουμε τα όνειρα μας. Ένα κράτος που νοιάζεται για τον άνθρωπο, για τη νεολαία. Εμείς είμαστε νικητές και εμείς είμαστε που στις 18 Ιουνίου θα οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα ασφαλές αύριο, ένα αύριο μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι στη διεθνή απομόνωση. Με τη Νέα Δημοκρατία ανοίγει ο δρόμος της ελπίδας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ κλείνει. Πειράματα με το μέλλον των παιδιών μας, με το μέλλον της πατρίδας μας, δεν θα κάνουμε!

Με την Ελλάδα δεν παίζουμε! Θα ψηφίσουμε πατριωτικά, χριστιανικά, ελληνικά!

Η νίκη δεν θα είναι νίκη ενός κόμματος, αλλά η νίκη της ελπίδας.

Είμαστε νοικοκύρηδες εμείς οι Έλληνες.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Αξίζουμε μια καλύτερη, πιο φωτεινή Ελλάδα.

Υπάρχει φως, η φλόγα άναψε. Δυναμώστε τη! Τώρα που η Ευρώπη αλλάζει. Τώρα που κάτι αλλάζει.

Μπορούμε να αναστήσουμε την Πατρίδα μας. Να σηκώσουμε ψηλά τη γαλανόλευκη. Να δείξουμε τη δύναμη μας.

Μακριά από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Μακριά από τις κουκούλες που έβαλαν κοστούμια. Μακριά από το λαθρεμπόριο της ελπίδας. Μακριά από τις σπέκουλες των συνιστωσών. Μακριά από τους επαγγελματίες «προοδευτικούς». Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της χώρας μας. Θα αγωνιστούμε, χωρίς συμβιβασμούς,

Με όπλα την αλήθεια και την ευθύνη. Με όπλα τις αρχές και τις αξίες που πήραμε από τους γονείς μας. Ενωμένοι και μονοιασμένοι. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε την Πρέβεζα, την Ελλάδα μας, την Πατρίδα μας, πιο ψηλά! Τη Δευτέρα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!

Καλή δύναμη, καλή ψήφο!

Με τη νίκη αδέλφια»!

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων