Κυριακή, 17 Μαϊος 2015 01:41

Συγκέντρωση από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα στις 20 Μαϊου για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας

Ανακοινώσεις εξέδωσαν το ΠΑΜΕ Πρέβεζας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, όπου καλούν τους Πρεβεζάνους σε συγκέντρωση στις 20 Μαϊου στο ΓΝ Πρέβεζας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

 

ΠΑΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Οδηγούν σε οικονομική ασφυξία τα δημόσια νοσοκομεία και τα προνοιακά ιδρύματα

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Σε μεγάλη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τις δημόσιες μονάδες υγείας και πρόνοιας, δημιουργώντας σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία τους, προχωρά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, με σκοπό την εξοικονόμηση κονδυλίων για να συνεχίζονται οι πληρωμές στους δανειστές ενώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες συνεχίζουν να απολαμβάνουν πλήθος φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων.

Έτσι αντί να εξασφαλίσει την πλήρη χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας, το διάστημα Ιανουάριος – Απρίλιος 2015, τα νοσοκομεία έλαβαν συνολικά τακτική κρατική χρηματοδότηση 43,3 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014, είχαν λάβει 229,6 εκατ, ευρώ (το 2009 είχαν λάβει 700 εκατ. περίπου), εφαρμόζοντας τον κρατικό προϋπολογισμό της ΝΔ+ΠΑΣΟΚ για του 2015.

Δηλαδή τα νοσοκομεία εκβιάζονται να καλύπτουν τις λειτουργικές τους ανάγκες τους, την μισθοδοσία του προσωπικού, και την κάλυψη των ανασφάλιστων με την «πώληση» υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς, μετατρέποντάς τα σε «αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες».

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τους τέσσερεις πρώτους μήνες (Γενάρης-Απρίλης) η χρηματοδότηση μειώθηκε: κατά 87,5% στα νοσοκομεία ΚΑΤ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΛΑΪΚΟ, ΑΤΤΙΚΟΝ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. Aνάλογη και χειρότερη η κατάσταση στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-το ζούμε κάθε μέρα.

Με τέτοια υποχρηματοδότηση οι ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά ότι θα γίνουν τεράστιες. Θα αυξηθούν οι αναβολές χειρουργείων. Θα χειροτερέψει η συντήρηση μηχανημάτων και υποδομών, με κινδύνους για την ασφάλεια υγειονομικών και ασθενών. Πολλές δημόσιες μονάδες θα βρεθούν σε αδυναμία να συνεχίσουν τη λειτουργία με τις σημερινές υπάρχουσες δομές. Θα παραμένουν απλήρωτα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, Κυριακές) σε χιλιάδες υγειονομικούς, από το Γενάρη 2015 παρά τις στομφώδεις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Θυσιάζουν την υγεία των λαϊκών οικογενειών και τα δικαιώματα των υγειονομικών για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων

Έτσι εντέλλεται η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια και θεωρεί τις παροχές υγείας του λαού σαν «κόστος για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Πολύτιμη βοήθεια στα σχέδια της συγκυβέρνησης προσφέρουν οι παρατάξεις του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) καταγγέλλει την υποχρηματοδότηση αλλά συμφωνεί με τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων ως επιχειρήσεις που θα πουλάνε υπηρεσίες στους ασθενείς.

 

Η πλειοψηφία της ΟΕΝΓΕ (ΣΥΡΙΖΑ) καλεί τους απλήρωτους γιατρούς να δώσουν πίστωση χρόνου στη συγκυβέρνηση.

Η ΑΡΣΙ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει την πληρωμή των εφημεριών από τα αποθεματικά των νοσοκομείων (δηλ. έσοδα από την οικονομική επιβάρυνση των ασθενών).

 

Οργανώνουμε τον αγώνα για κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων, για την αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και δικαιώματα

Συνάδελφοι υγειονομικοί, εργαζόμενοι και ασθενείς:

Για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας, πρέπει να στρέφεται ενάντια στους πραγματικούς υπευθύνους για τα δεινά μας. Τους επιχειρηματικούς ομίλους, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

 

Ο καθένας πρέπει να πάρει τη θέση του στον αγώνα.                                          Να απεργήσει στις 20 Μάη, να διαδηλώσει! Κανείς να μη λείψει!
Καλούμε και τους εργαζόμενους τους άνεργους και τους ασθενείς να στηρίξουν τον αγώνα μας

Είναι κοινός και δίκαιος ο αγώνας που κάνουμε!

 

Για να απαντήσουμε μαχητικά και αγωνιστικά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πως η αυταπάτες που καλλιεργεί στους εργαζόμενους συστηματικά τέσσερες μήνες τώρα δεν μπορεί να λύσουν τα τεράστια προβλήματα των νοσοκομείων των υγειονομικών και των εργαζομένων. Η διαπραγμάτευση που κάνουν στα πλαίσια της ΕΕ, δεν είναι για τις ανάγκες των εργαζομένων, αλλά για τα συμφέροντα τραπεζιτών και επενδυτών, για την ανάπτυξη της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Γι αυτό και θυσιάζουν αδίστακτα και τα πιο στοιχειώδη δικαιώματα του λαού μας.

AΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

  • Επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2009

  • Πλήρης κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση των επικουρικών

  • Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία – Πρόνοια. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης. Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών.

  • Να φορολογηθούν με συντελεστή 45% τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

12 ΤΟΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ Γ .ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΜΠΡΟΣ

για απεργία μαζική και μαχητική

Η ΕΛΠΙΔΑ μόνο στον ΑΓΩΝΑ

 

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 20 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 12.00Π.Μ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η επίθεση στα δικαιώματά μας συνεχίζεται κόντρα σε όσα προεκλογικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση διακήρυσσαν. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, τα προβλήματα μένουν.

Η ζωή μας χειροτερεύει παντού και από την υποβάθμιση παροχών Υγείας. Απορρίπτουμε τα ψεύτικα διλήμματα, το φόβο και τις ψεύτικες ελπίδες, προσφιλή τακτική των κυβερνήσεων.

Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, ο λαός έχουν πληρώσει και πληρώνουν με το μόχθο τους και το αίμα της ζωής τους τα πάντα, συντάξεις, φάρμακα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. Δεν χρωστάνε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε, όλος ο πλούτος που έχουν στα σεντούκια τους οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγολοβιομήχανοι είναι δικός μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε να δοθούν αμεσα λύσεις στα προβλήματα της υγείας-ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά στους δρόμους του αγώνα και διεκδικούμε τα δικαιώματά μας που τα έχουν τσακίσει οι πολιτικές που εφαρμόζονται με βάση τις εντολές της ΕΕ και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ,αυτές που έχουν μετατρέψει την υγεία-ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε εμπόρευμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ :

• ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

• ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΩΛΕΣ.

• ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.

• ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ ΑΠΟ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

• ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

• ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

 

Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τελικά να οδηγούνται συνάνθρωποι μας σε φυσική εξόντωση.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:

• ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

• ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

• ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

• ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

• ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.

• ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

• ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

• ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΗ & ΩΡΑ 12.00

 

 

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Κοινωνία

01 Μαϊος 2024
Με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά το Εργατικό Κέντρο τίμησε  την Eργατική Πρωτομαγιά. Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για συγκέντρωση έξω από το Εργατικό
30 Απριλίου 2024
Μετά από 2,5 χρόνια έκλεισε ένας κύκλος επαγγελματικός. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και τις περισσότερες φορές ακούγονται ανακρίβειες για ...
30 Απριλίου 2024
Στη συνεδρίασή του στις 24 Απριλίου το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Πρέβεζας αποφάσισε ομόφωνα (αποχώρησαν από την αίθουσα του οι σύμβουλοι της ...
30 Απριλίου 2024
Συνελήφθη χθες (29-04-2024) το μεσημέρι στην Καστοριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ...
30 Απριλίου 2024
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στο κοιμητήριο Πρέβεζας θα τελεστούν: Η ακολουθία του Επιταφίου την ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...