Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 18:02

Θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Δια βίου πρόεδροι υπάρχουν σε κομμουνιστικά καθεστώτα» - «Τη μάχη των ιδεών τη χάσαμε με την Αριστερά» (pics+vid)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην Πρέβεζα στον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στο Νομό. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ενώπιον των συγκεντρωμένων σε καφετέρια στον πεζόδρομο της κεντρικής αγοράς και εν συνεχεία συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Πρέβεζας, κ. Χρυσόστομο.

Παραθέτουμε την ομιλία του στην Πρέβεζα:

 IMG 7381

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ Πρόεδρε για τα καλά σου λόγια. Φίλες και φίλοι, αγαπητέ Τάκη (Τσουμάνη), ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή τη θερμή υποδοχή. Πρέπει να σας πω ότι είναι η τρίτη περιοδεία που κάνω και τον περισσότερο κόσμο, τον είχα μέχρι στιγμής στην Ήπειρο.

Έχω και οικογενειακούς δεσμούς με την Ήπειρο. Ο παππούς μου, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης πριν από ακριβώς 103 χρόνια, επικεφαλής σώματος Κρητών εθελοντών έφυγε από την Κρήτη και πολέμησε και έφτασε μέχρι το Μπιζάνι.

 

 

«Ο παππούς μου, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης πριν από ακριβώς 103 χρόνια, επικεφαλής σώματος Κρητών εθελοντών έφυγε από την Κρήτη και πολέμησε και έφτασε μέχρι το Μπιζάνι»

 IMG 6024

 

Όταν πήγα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είδα ένα κάδρο που είχε τα ονόματα όλων των διατελεσάντων Υπουργών, Τσοχατζόπουλο, Κουτσόγιωργα κτλ. Το κατέβασα αμέσως και έβαλα μία φωτογραφία του παππού μου, για να θυμάμαι πάντα, ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, κάποιες άλλες εποχές έδωσαν πολύ μεγάλες μάχες για να είναι η χώρα αυτό που είναι σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ, γιατί μιλάμε πολύ για την οικονομία, αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από την οικονομία, που αφορά το μέλλον της χώρας, τη θέση της σε μία γεωπολιτική γειτονιά, η οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Και όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να μας απασχολήσουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο που τώρα ξεκινάει.

Δεν κινδυνεύει η ενότητα της παράταξης από αυτή την εσωκομματική διαδικασία. Θα ήταν εξάλλου παράξενο για ένα δημοκρατικό κόμμα, αν δεν είχαμε πολλούς υποψηφίους. Και λέω ότι τα κομμουνιστικά κόμματα δεν κάνουν εκλογές. Εμείς κάνουμε εκλογές. Συμφωνούμε τη διαδικασία -και μη δίνετε σημασία σε ό,τι λένε, είναι διαδικαστικά θέματα- έχουμε εκλογές 22 Νοεμβρίου, ο καθένας μπορεί να έρθει να ψηφίσει, είτε είναι μέλος της ΝΔ είτε όχι. Θα καταβάλλει τρία ευρώ, θα γραφτεί στη νέα δημοκρατία και θα επιλέξει δημοκρατικά και ωραία τον Πρόεδρο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος. Κάνουμε εκλογές με αξιοπρέπεια και διαφάνεια, όπως επιβάλλει η δημοκρατική μας παράδοση. Μην ανησυχείτε για το θέμα της ενότητας. Και την ενότητα την εξασφαλίζετε όλοι εσείς. Όσοι είστε εδώ και θα πάτε να ψηφίσετε. Και όσο περισσότεροι πάτε να ψηφίσετε, τόσο περισσότερο θα είναι διασφαλισμένη η ενότητα.

 

 IMG 7346

«Μην ανησυχείτε για το θέμα της ενότητας. Και την ενότητα την εξασφαλίζετε όλοι εσείς. Όσοι είστε εδώ και θα πάτε να ψηφίσετε. Και όσο περισσότεροι πάτε να ψηφίσετε, τόσο περισσότερο θα είναι διασφαλισμένη η ενότητα»

 

 

Κανείς την επόμενη ημέρα δε θα πει το παραμικρό, αν την επόμενη ημέρα έχουμε μαζική συμμετοχή στην κάλπη. Εγώ μιλώ ως Κυριάκος Μητσοτάκης, υποψήφιος Πρόεδρος και σίγουρα ζητώ τη στήριξή σας, αλλά λέω και μία απλή κουβέντα, την οποία λένε και οι άλλοι συνυποψήφιοί μου. Αν χάσω θα στηρίξω ως απλός στρατιώτης τον επόμενο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πάνω από όλα προέχει η ενότητά μας. Και εχθρός δεν είμαστε εμείς μεταξύ μας. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει σήμερα στη Βουλή το πρώτο πολυνομοσχέδιο, από πολλά τα οποία θα ακολουθήσουν και αρχίζει να υλοποιεί το τρίτο μνημόνιο, το πρώτο με υπογραφή Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου. Ένα αχρείαστο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που μας προέκυψε από την ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑίων, που μας κυβέρνησαν με αυτό τον τρόπο επί επτά μήνες.

 

 

«Εγώ δεν θέλω να έρχεστε μόνο εσείς στη ΝΔ, θέλω να έρθουν και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα σήμερα για τη ΝΔ, δεν μιλάμε αρκετά στους νέους»

 

 IMG 7339

Κατέστρεψαν την οικονομία, μας οδήγησαν σε capital controls, εξευτέλισαν τους συνταξιούχους, βύθισαν την οικονομία στην ύφεση. Παρά ταύτα ξανακέρδισαν τις εκλογές. Έχω και εγώ μία απορία πως μπόρεσαν και κέρδισαν, αλλά ένα μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας, άλλη εκλογική νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Και για να μην υπάρχει σίγουρα πρέπει να φροντίσουμε εμείς πάνω από όλα να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας. Μου λένε πολλές φορές μα ωραία η ΝΔ είναι ένα ιστορικό κόμμα, έχει 41 χρόνια προσφοράς...και συμφωνώ και πρώτος λέω και εγώ στρατιώτης ήμουν στη ΝΔ, από τα 15 μου μπήκα και την υπηρέτησα, βουλευτής στη συνέχεια, υπουργός, κυβερνητικός εκπρόσωπος, ελπίζω με τη στήριξή σας να την υπηρετήσω και ως Πρόεδρος. Αλλά θα πρέπει να δεχθούμε κι εμείς ότι πρέπει πράγματα να αλλάξουνε στη ΝΔ, εγώ δεν θέλω να έρχεστε μόνο εσείς στη ΝΔ, θέλω να έρθουν και τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα σήμερα για τη ΝΔ, δεν μιλάμε αρκετά στους νέους. Και δεν μιλάμε στους νέους γιατί προφανώς δεν λέμε πράγματα τα οποία να τους ενδιαφέρουν, πράγματα τα οποία θέλουν να ακούσουν. Δεν τους μιλάμε για το πως θα συνδέσουμε τις σπουδές τους με την πραγματική παραγωγή. Δεν τους λέμε αρκετά πράγματα για το πως θα δημιουργήσουμε δουλειές στον τόπο μας. Όλα αυτά πρέπει να τα πούμε και για να τα πούμε όμως πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε.

 

 IMG 7373

«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο οργανωτικά βρίσκεται ακόμη στη δεκαετία του 1970. Πρέπει να γίνουν οργανωτικές αλλαγές»

 

 

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο οργανωτικά βρίσκεται ακόμη στη δεκαετία του 1970. Πρέπει να γίνουν οργανωτικές αλλαγές. Πρέπει να τολμήσουμε να πούμε μια απλή αλήθεια ότι σε ένα κόμμα όπως η ΝΔ όλοι πρέπει να αξιολογούνται με πρώτο τον Πρόεδρο. Εγώ θέλω Πρόεδρο με θητεία, όχι δια βίου. Δια βίου πρόεδροι υπάρχουν σε κομμουνιστικά καθεστώτα. Η θητεία να ανανεώνεται στο τακτικό συνέδριο. Θέλω τις τοπικές κοινωνίες συμμέτοχες όχι μόνο στην παραγωγή πολιτικής αλλά γιατί όχι αύριο και στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών. Δεν σας θέλουμε μόνο τους οργανωμένους νεοδημοκράτες κ. Πρόεδρε (απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ) όταν έχουμε εκλογές να μας στέλνετε εκλογικούς αντιπροσώπους, σας υποτιμούμε με αυτό τον τρόπο. Σας θέλουμε να μας πείτε την άποψή σας για το τι σημαίνει περιφερειακή ανάπτυξη, για το πως φαντάζεστε εσείς εδώ στην Πρέβεζα την ανάπτυξη του τόπου και είστε ένας ευλογημένος τόπος ειδικά εδώ στην Πρέβεζα. Τα έχετε όλα, έχετε τουρισμό, έχετε απίστευτους αρχαιολογικούς θησαυρούς που θα πλήρωνε κάποιος πάρα πολλά λεφτά για να έρθει να τους επισκεφτεί και ακόμη δεν τους έχουμε αναδείξει τόσο πολύ, έχετε ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλο, έχετε αεροδρόμιο το οποίο είναι ακριβώς δίπλα, θα τελειώσει και η Ιόνια Οδός κάποια στιγμή σύντομα και θα υπάρχει και η επικοινωνία με τον υπόλοιπο κορμό της Ελλάδας. Τα έχετε όλα λοιπόν, άρα το λέω αυτό διότι δεν θέλω άλλο να γυρνάω στην Ελλάδα και να βλέπω κόσμο ο οποίος να ρίχνει το βλέμμα χαμηλά και να αντιμετωπίζει το μέλλον με μιζέρια.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να επαναφέρουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο στον απλό πολίτη και πρωτίστως στον απλό νεοδημοκράτη. Να του πούμε ότι μπορούμε να τη μεγαλώσουμε αυτή την παράταξη, το 28% κανέναν μας δεν ικανοποιεί. Ναι συγκρατήσαμε τις δυνάμεις μας, αλλά χάσαμε με 7 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ που χρεοκόπησε τη χώρα. Πρέπει να μεγαλώσουμε τη ΝΔ και για να τη μεγαλώσουμε πρέπει να μιλήσουμε σε κόσμο που δεν μας ψήφισε στις τελευταίες εκλογές και είτε να τον φέρουμε πίσω είτε να φέρουμε καινούργιο κόσμο στη ΝΔ. Αυτό εγώ πιστεύω ότι από τους τέσσερις υποψηφίους, εγώ μπορώ να το κάνω καλύτερα από οποιονδήποτε. Γι αυτό διεκδικώ πρωτίστως την προεδρία της ΝΔ, για να μεγαλώσω την παράταξη, για να την ανοίξω, για να την ανανεώσω σε πρόσωπα, σε ιδέες, κρατώντας πάντα μια καλή ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και νιότης. Διότι και την εμπειρία την χρειαζόμαστε.

 

 

«Και θέλω να το πω και εδώ στην Πρέβεζα και θέλω να το λέω όπου βρίσκομαι στην Ήπειρο, ήμουν στην Εγνατία Οδό που άλλαξε την όψη της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, είναι έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

 IMG 7334

 

Και ανοίγω παρένθεση, με ρωτάνε που και που καλά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον συμβουλεύεσαι; Λέω πρέπει να μην έχεις πολύ μυαλό για να έχεις πρόσβαση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και να μην τον συμβουλεύεσαι. Και θέλω να το πω και εδώ στην Πρέβεζα και θέλω να το λέω όπου βρίσκομαι στην Ήπειρο, ήμουν στην Εγνατία Οδό που άλλαξε την όψη της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, είναι έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται. Και το λέω αυτό γιατί μαθαίνουμε από την εμπειρία των παλιών, αλλά πάνω από όλα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Και μπορούμε πραγματικά τη ΝΔ να την κάνουμε ένα μεγάλο, ανοιχτό, δημοκρατικό, πολυσυλλεκτικό κόμμα, που δεν θα ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη. Εγώ θέλω μια ΝΔ στην οποία ο δεξιός και ο κεντροδεξιός και ο κεντρώος θα αισθάνονται εξίσου άνετα. Και το λέω αυτό γιατί αυτά που μας χωρίζουν είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που μας χωρίζουν με την Αριστερά.

Η μεγάλη μάχη θα δοθεί με την Αριστερά. Δυστυχώς πολλά χρόνια τώρα τη μάχη των ιδεών τη χάσαμε με την Αριστερά, ήταν θέμα χρόνου να χάσουμε και την εξουσία, αλλά τώρα αυτή τη μάχη πρέπει να την ξαναδώσουμε. Τι σημαίνει μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, τι σημαίνει ελευθερία, τι σημαίνει αλληλεγγύη, τι σημαίνει εθνική ταυτότητα. Είναι πράγματα για τα οποία θα πρέπει με θάρρος να μιλήσουμε και να αντιπαρατεθούμε, διότι οι ιδέες μας είναι κυρίαρχες σε όλο τον κόσμο, εδώ πέρα έχουμε μείνει ένα μικρό Γαλατικό χωριό, που κάποιοι πιστεύουν ότι ο Αριστερός εξισωτισμός είναι η λύση στα προβλήματα της χώρας. Δεν είναι λύση η Αριστερά και αυτό θα φανεί πάρα πολύ σύντομα.

 

 IMG 7315

«Δεν πρόκειται εμείς να βυθιστούμε σε καμία εσωστρέφεια. Θα την κάνουμε, θα αντιπαρατεθούμε με σκληρά επιχειρήματα, θα ψηφίζουμε ό,τι είναι σωστό αλλά ό,τι είναι λάθος, ό,τι αυξάνει φόρους, ό,τι υπονομεύει την ανάπτυξη, ό,τι δεν δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, ό,τι συντηρεί το μεγάλο πελατειακό κράτος του κ. Κατρούγκαλου που επέστρεψε όλους τους επίορκους πίσω στο ελληνικό δημόσιο, αυτούς που εγώ είχα διώξει»

 

 

Άρα θέλω να ξέρετε πως όσο και αν τρέχει παράλληλα με τις πολιτικές εξελίξεις αυτή η εσωκομματική διαδικασία, εμείς στη Βουλή, στα τηλεοπτικά πάνελ και όπου χρειάζεται πολιτική αντιπαράθεση τη δουλειά μας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ θα την κάνουμε μέχρι να εκλέξουμε καινούργιο Πρόεδρο. Δεν πρόκειται εμείς να βυθιστούμε σε καμία εσωστρέφεια. Θα την κάνουμε, θα αντιπαρατεθούμε με σκληρά επιχειρήματα, θα ψηφίζουμε ό,τι είναι σωστό αλλά ό,τι είναι λάθος, ό,τι αυξάνει φόρους, ό,τι υπονομεύει την ανάπτυξη, ό,τι δεν δημιουργεί θέσεις απασχόλησης, ό,τι συντηρεί το μεγάλο πελατειακό κράτος του κ. Κατρούγκαλου που επέστρεψε όλους τους επίορκους πίσω στο ελληνικό δημόσιο, αυτούς που εγώ είχα διώξει. Σε όλα αυτά εμείς θα είμαστε απέναντι. Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω που βρεθήκατε εδώ και θέλω να μας αξιολογήσετε όλους, να μας ακούσετε όλους με προσοχή. Αξίζει τον κόπο, είναι μια σημαντική διαδικασία αυτή. Να σκεφτείτε, να επιλέξετε αυτόν τον οποίον εσείς θεωρείτε καλύτερο, αυτόν που μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό αύριο, αυτόν που μπορεί να φέρει δουλειές, αυτόν που μπορεί να ανοίξει την παράταξη. Αυτά για μένα είναι τα βασικά κριτήρια και αυτό θα έψαχνα εγώ σε έναν Πρόεδρος της ΝΔ. Και στη συνέχεια να κάνετε την επιλογή σας με αίσθηση ευθύνης, να συμμετέχετε και να ξέρετε ένα πράγμα, η ΝΔ θα βγει δυνατή, ενωμένη, ισχυρή από αυτή τη διαδικασία και την επόμενη ημέρα με καινούργιο αρχηγό θα δώσει καινούργιες μάχες για να ξανακάνουμε την παράταξή μας μεγάλη κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα».

 

 

 

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Κοινωνία

19 Μαϊος 2024
Συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας (18-19/05/2024) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας δύο ημεδαποί, προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
18 Μαϊος 2024
Μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σαμψούντας « Η ΑΜΙΣΟΣ», η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος ...
17 Μαϊος 2024
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/05/2024) ακόμη μία εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας. "Ευχαριστούμε ...
17 Μαϊος 2024
Ο ρόλος της γυναίκας είναι καθοριστικός. Ο Δήμος Πάργας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία μέσω της Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων την πραγματοποίηση ...
17 Μαϊος 2024
Με απόφασή της η Π.Ε. Πρέβεζας προχώρησε στον καθορισμό εκλογικών τμημάτων, την έδρα αυτών, τα καταστήματα ψηφοφορίας και τους εκλογείς της εκλογικής ...

Αθλητισμός

17 Μαϊος 2024
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας: "Η αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Απομένουν 40 λεπτά, ένας μόνο αγώνας για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας
13 Μαϊος 2024
Εξαιρετική επίδοση σημείωσε η 15χρονη αθλήτρια από την Πρέβεζα Χαρά Γέρου στα 5000 μέτρα βάδην κορασίδων,  στους διασυλλογικούς αγώνες των ...
23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – ...
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...

Πολιτισμός

17 Μαϊος 2024
Tο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους SHORT ENCOUNTERS, διοργανώνει στην πόλη της Πρέβεζας τη χρονική περίοδο μεταξύ της 23ης και της 26ης Μαΐου του 2024 το τρίτο ζωντανό
06 Ιουλίου 2022
Μία θεατρική παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης και μία θεατρική παράσταση στο Νεκρομαντείο Αχέροντα περιλαμβάνει ο Θεσμός του Υπουργείου ...
16 Μαϊος 2024
Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχε την Τετάρτη, 15 Μαΐου, στον «Ερασιτεχνικό Μάιο», μια πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για να ...
15 Μαϊος 2024
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έκδοση του βιβλίου του συγχωριανού μας, ιατρού-μικροβιολόγου Γιώργου ...
15 Μαϊος 2024
Οι εκδόσεις Ιωλκός και το βιβλιοπωλείο «Bookshop Avdikos» σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Στ' ακροδάχτυλα ξαγρυπνούν οι αφορμές», του ...

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...