Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 01:37

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει…» - Μικρή συμμετοχή στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας…

Μικρή συμμετοχή είχε η Νομαρχιακή Συνέλευση μελών και στελεχών της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, το πρωί της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, καθώς οι παριστάμενοι δεν ξεπέρασαν τα 65 άτομα.

IMG 1785

Τόσο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας, όσοι και οι δύο βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας) και Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), στις τοποθετήσεις και ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα ψέματα -όπως είπαν- της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τόνισαν ότι... «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει…» και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι περιμένουν τα ίδια του τα στελέχη και η ΝΔ σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει τη χώρα με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμιστικό που θα θέσει την Ελλάδα σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.

IMG 1796

Οι τοποθετήσεις-ομιλίες είχαν στόχευση έντονης κριτικής στην Κυβέρνηση, ενώ η συζήτηση δεν επεκτάθηκε στην κομματική λειτουργία της ΝΔ. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να αποχωρήσουν, για να ακολουθήσει συζήτηση, κάτι τέτοιο δεν έγινε και η εκδήλωση τελείωσε, καθώς από τους παριστάμενους δεν ζήτησε κάποιος το λόγο.

Στα «πηγαδάκια» ωστόσο υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

 

Π.Τ.



Έκθεση εικόνων