Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 12:27

Με παλμό η απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα (pics+vid)

IMG 9534

Δυναμική και με παλμό ήταν η απεργιακή κινητοποίηση των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της πανεργατικής 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

IMG 9525

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Φόρο συμμετείχαν μεταξύ άλλων τα σωματεία: Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Οδηγών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Εργαζομένων ΟΤΑ Α’ Βαθμού, ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας, ο Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας και η Επιτροπή Αγώνα ΤΕΙ Πρέβεζας του ΜΑΣ, ενώ το «παρών» έδωσαν πολίτες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ.

IMG 9532

Χαιρετισμό απηύθυναν στους συγκεντρωμένους εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Καραμάνης, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας ο Πρόεδρος Σπύρος Κλινάκης, εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας η Αντιπρόεδρος Σωτηρία Κωλέτση, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας Γιώργος Πούμπης, ο οποίος τόνισε ότι εξαπολύουν νέο οδοστρωτήρα σε ό,τι έχει απομείνει από εργατικά λαϊκά δικαιώματα και απαιτούν σιωπή νεκροταφείου από τους εργαζόμενους και αναφέρθηκε στην απελευθέρωση των απολύσεων που ετοιμάζεται και την πλήρη επικράτηση των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων.

IMG 9521

«Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς! Όλοι μαζί σηκώνουν τη σημαία της συναίνεσης για να επιτεθούν από κοινού στο λαό, να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα», είπε ο κ. Πούμπης.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

Έκθεση εικόνων