Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 19:25

Με το σύνθημα «το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του...αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς» πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πρέβεζα

Με σύνθημα "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς" εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πρέβεζα στο πάρκο του Πυροβολικού το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή».

IMG 9424

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ροκ συναυλία με τους Sober on Tuxedos και παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με την ορχήστρα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων.

IMG 9395

Προηγήθηκε συζήτηση από τις μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ για τη νέα σχολική χρονιά καθώς και επίδειξη break dance.

IMG 9401

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ.

IMG 9414

Επίσης στο χώρο λειτούργησε παιδότοπος, μπαρ και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

5

Μέσα από τις εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ, η ΚΝΕ τιμά την επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Επανάστασης που αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός, με το βλέμμα όμως στραμμένο στο μέλλον, διαδίδοντας την επικαιρότητα και αναγκαιότητα της πάλης ενάντια στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού, της πάλης για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, της κοινωνίας που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Έκθεση εικόνων