Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 13:55

Καμίνης από την Πρέβεζα:"Πάμε να αλλάξουμε τους όρους με τους οποίους διεξάγεται αυτή τη στιγμή το πολιτικό παιχνίδι"

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο.

kaminis

Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε το δήμαρχο Πρέβεζας και τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πρέβεζας, ενώ στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, υπογράμμισε πως η Κεντροαριστερά θα αποτελέσει έναν νέο πολιτικό παράγοντα σταθερότητας για τη χώρα.

IMG 0267

Ο κ. Καμίνης δήλωσε: "Στόχος της περιοδείας μας στην Ήπειρο είναι να γυρίσουμε την περιοχή, να μιλήσουμε με τον κόσμο , να εξηγήσουμε τι είναι αυτό το εγχείρημα το οποίο έχουμε αναλάβει. Πάμε να δημιουργήσουμε την Κεντροαριστερά, μια ενωμένη Κεντροαριστερά, η οποία θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα, γιατί ενωμένη θα είναι μεγάλη.

Και από εδώ και πέρα θα πρέπει και η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα να λογαριάζουν πάρα πολύ σοβαρά το γεγονός ότι θα υπάρχει μεταξύ τους ένα πολιτικός παράγοντας καινούργιος, παράγοντας σταθερότητας, παράγοντας ο οποίος θα ξεκινήσει τη συζήτηση για το μέλλον της χώρας.

Πρέπει να συζητήσουμε πάρα πολύ σοβαρά, πρέπει να τελειώσουν οι σκυλοκαβγάδες, να δούμε τι έγινε σε άλλες χώρες που ενώ μπήκαν μετά από εμάς στην κρίση, έχουν βγει πριν από εμάς. Τέτοιες χώρες είναι η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, τι έκαναν αυτές οι χώρες και τα κατάφεραν; Είναι πάρα πολύ απλό, σε τέσσερα πέντε θεμελιώδη ζητήματα οι πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν μεταξύ τους και ανεξάρτητα του ποιος βρίσκεται στην διακυβέρνηση των χωρών αυτών, εφαρμόζει αυτά τα κοινά συμφωνηθέντα που για τη χώρας μας είναι αυτονόητα.

Τώρα λοιπόν που τελειώσαμε με τα διαδικαστικά για την εκλογή της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, πάμε όλοι μαζί να συζητήσουμε , να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας για να πάμε στο συνέδριο στη μεγάλη σύνθεση που θα μας φέρει όλους μαζί.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι διαρκώς εκτός Αθηνών, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα. Συναντώ πολύ σοβαρούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους, πολλούς από το χώρο της Κεντροαριστεράς που τα τελευταία χρόνια είχαν πάρει απόσταση, τώρα τους βλέπω να επανακάμπτουν, να τους ενδιαφέρει πολύ ζωηρά αυτό που πάμε να κάνουμε. Τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να τους φέρουμε κοντά μας, πρέπει να τους έχουμε στο συνέδριο, πρέπει να πάμε να κάνουμε τη μεγάλη σύνθεση της Κεντροαριστεράς, ούτως ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι ένα μεγάλο κόμμα στη Βουλή.

Πάμε να αλλάξουμε τους όρους με τους οποίους διεξάγεται αυτή τη στιγμή το πολιτικό παιχνίδι και γι αυτό έχουμε ενοχλήσει πάρα πολύ. Πολλοί δεν λογάριαζαν ότι η Κεντροαριστερά θα μπει δυναμικά στην πολιτική ζωή, πίστευαν ότι θα είναι διαιρεμένη, κατακερματισμένη και αδύναμη, ένα συμπλήρωμα στα δικά τους σχέδια, μια τσόντα. Λοιπόν ας το ακούσουν και ας το καταλάβουν, αυτές οι μέρες τέλειωσαν, πάμε δυνατά για έναν μεγάλο πολιτικό φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς".

Έκθεση εικόνων