Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 16:52

Η στήριξη του πληθυσμού του ορεινού όγκου του Δήμου στις βασικές προτεραιότητες της "Δημοτικής Συνεργασίας"

Τη στήριξη του πληθυσμού του ορεινού όγκου του Δήμου προκειμένου τα χωριά μας να συνεχίσουν να αποτελούν έναν από τους “στυλοβάτες” της κοινωνίας μας αλλά και της τοπικής οικονομίας χαρακτήρισε ως μια από τις βασικές προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του Συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” κ.Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ. Μπαϊλης ,συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Σφηνωτού, Κοτσανόπουλου, Βρυσούλας και Ρευματιάς συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα της καθημερινότητας, τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες που πρέπει να δοθούν στους νέους ανθρώπους έτσι ώστε αυτοί να παραμείνουν στον τόπο τους.

“Εμείς ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας, θεωρώντας τον κάθε έναν από εσάς δικό μας άνθρωπο” τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει , όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια να δίνει έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και να σέβεται πάνω απ΄ όλα τον Δημότη.

mpailisa 3

Το πρωί της Παρασκευής εξάλλου ο κ.Μπαϊλης επισκέφθηκε τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α “Ελπίδα” τον οποίο και ευχαρίστησε για την δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου να γίνουν πράξη παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με Αναπηρία.

mpailisa 2

Επόμενοι σταθμοί του υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας και των συνεργατών του ήταν ο ξενώνας Ψυχαργώς - το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του οποίου τόνισε ο κ. Μπαϊλης- καθώς το Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Εκεί ο κ. Μπαϊλης συνομίλησε με τους εργαζόμενους των Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ είχε συνάντηση και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μίλτο Παππά με τον οποίο συζήτησε το θέμα του “χάρτη” των υγειονομικών υπηρεσιών στον Δήμο και το πως αυτές θα εξυπηρετούν καλύτερα τους Δημότες.

Από το γραφείο τύπου της "Δημοτικής Συνεργασίας"

Έκθεση εικόνων