Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 23:53

Ανυπότακτο μήνυμα για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας από τη δημοτική παράταξη “Ανυπότακτη Κίνηση” (photos)

Πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Θεοφανείου Αίθουσας Τέχνης, η προεκλογική συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”.

Σύντομες ομιλίες πραγματοποίησαν οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι Ελένη Τσόλκα και Καλλιρόη Πεπονή και ο επικεφαλής του συνδυασμού Μιχάλης Γεωργούλης.

IMG 5711

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο Βαγγέλης Νάνος.

“Πρέπει να δώσουμε τη μάχη επιβολής της λαϊκής θέλησης μέσω των δικών μας οργάνων στη βάση των αναγκών και δικαιωμάτων μας. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο θα δώσουμε τις δυνάμεις μας. Δε θα βάλουμε πλάτη για μια πιο «προοδευτική» διαχείριση ή συνδιαχείριση του υπάρχοντος μηχανισμού (ο οποίος δεν ανατρέπεται από τα μέσα). Δε θα βάλουμε πλάτη σε μια «λαϊκή αντιπολίτευση» μέσω της «φιλολαϊκής» διοίκησης όπως προβάλλει η παράταξη του κ. Αμάραντου που ελαφρά τη καρδία συνεργάζεται με προβεβλημένο στέλεχος της απερχόμενης δημοτικής πλειοψηφίας.

IMG 3478
Δε υποτασσόσαστε σε λογικές υποταγής στο μικρότερο κακό . Όσοι επικαλούνται την υποταγή στο μικρότερο κακό και όσοι μιλάνε για «χαμένες ψήφους» είναι οι αυριανοί απολογητές εξουσιών που θα «στρογγυλέψουν» κάθε διεκδίκηση ή θα σταθούν απέναντί στα συμφέροντα του λαού.
Εμείς, είμαστε εδώ παρόντες σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη. Συγκροτούμε την ενότητά μας από τα κάτω, με βάση αρχών, χωρίς τυχοδιωκτισμούς, πάνω στο πρόγραμμα που συγκροτήσαμε και σας το παρουσιάζουμε όσο μπορούμε όλο αυτό το διάστημα. Θα είμαστε παρών και την επομένη των εκλογών και ανοιχτοί για κοινή δράση. Στο δρόμο του αγώνα που δεν θα αρκεστεί σε «χαριτωμένες βελτιώσεις».

IMG 5713
Την επομένη των εκλογών φιλοδοξούμε να εκπροσωπούμαστε στο δημοτικό συμβούλιο και θα είμαστε με αυτούς που το όνειρο και η ζωή τους, δεν χωράει στα προγράμματά τους που θυσιάζουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση.

 

 

Έκθεση εικόνων