Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 22:27

Πανηγυρικό το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Γεωργάκου-Συγχαρητήρια και δηλώσεις από Νίτσα και Ροπόκη (video)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος δέχθηκε συγχαρητήρια από δεκάδες ψηφοφόρους και φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Στο εκλογικό κέντρο βρέθηκαν ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανατροπής Βαγγέλης Ροπόκης και ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα Γιώργος Νίτσας, οι οποίο συνεχάρησαν το νέο δήμαρχο.

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Νίτσας τόνισε: “Θα είμαστε δίπλα στο νέο δήμαρχο. Η Ανάπτυξη Τώρα πάντα μιλούσε για ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες, αυτό το ρόλο θα παίξει η Ανάπτυξη Τώρα, θα στηρίξει τη νέα δημοτική αρχή για το καλό του τόπου”.

Σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Ροπόκης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον Νίκο Γεωργάκο για τον καλό του αγώνα και όλους τους πολιτικούς που ασχολήθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους Πρεβεζάνους που με τίμησαν εμένα και τους συνεργάτες μας όπως μας βλέπετε σήμερα, γιατί είναι αναπόφευκτο να συνεργαστούμε. Δίνω το λόγο μου ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της Πρέβεζας. Συγχαίρω τους πολίτες που ψήφισαν κατά αυτό τον τρόπο, διότι οι συνεργασίες δίνουν αυτοδυναμία άρα για την Πρέβεζα είναι το πρώτο και πιο άριστο βήμα. Συγχαίρω τον Νίκο Γεωργάκο και το συνεργάτη μου τον Γιώργο Νίτσα”.

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων