Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 14:07

Μ. Χριστοδουλάκης:" Ή ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή η χώρα πάλι στα βράχια”-Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Πρέβεζα

“Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου είναι ένα, ή ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή η χώρα πάλι στα βράχια” τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πρέβεζα, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Πρέβεζα.

Ο κ. Χριστοδουλάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως στις Ευρωεκλογές ηττήθηκε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική της δημαγωγίας, του κρατισμού και του τυχοδιωκτισμού που δεν δίνει καμία προοπτική για την επόμενη ημέρα.

IMG 8265

“Αυτή η πολιτική πρακτική ηττήθηκε στις Ευρωεκλογές προσωρινά και πρέπει να ηττηθεί οριστικά. Κι αυτή η οριστική της ήττα περνά μόνο μέσα από την ισχυροποίηση ξανά ενός πραγματικά προοδευτικού πόλου, αυτού που εκφράζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής” τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάνοντας έγινε ο μεγαλύτερος χορηγός της ΝΔ, κάτι που φάνηκε και στις Ευρωεκλογές αλλά και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

IMG 8290

“Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε και να το κάνουμε σαφές ότι ναι, έπρεπε να ηττηθεί η πολιτική πρακτική που εφαρμόστηκε. Αλλά όχι, η λύση στην εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να είναι μια επίσης βαθιά συντηρητική ατζέντα όπως αυτή που εξαγγέλλει η Νέα Δημοκρατία σήμερα” σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλία του ο κ. Χριστοδουλάκης ασκώντας κριτική και στη ΝΔ, ενώ αναφερόμενος στη στάση του Κινήματος Αλλαγής σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ, διαβεβαίωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ, αλλά θα διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα.

“Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη και με βάση την απόφαση του Συνεδρίου μας, η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής. 7 Ιουλίου το βράδυ δεν θα συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία. Νομίζω δεν γίνεται να το πω πιο απλά” είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ και καταλήγοντας σημείωσε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ με συγκεκριμένο σχέδιο και είναι έτοιμο να δώσει τη μάχη των εκλογών πόρτα πόρτα, στους χώρους εργασίας, στο δρόμο και κάλεσε τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να προσέλθουν στις κάλπες για να στείλουν το μήνυμα ότι το ΚΙΝΑΛ έχει παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει πολύ μεγάλο μέλλον.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν κατά αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι βουλευτές που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Πρέβεζα.

IMG 8319

Το λόγο πήρε πρώτη η κα Παναγιώτα Αποστόλου η οποία κάλεσε σε συστράτευση με το Κίνημα Αλλαγής όλων υγιών πολιτικά δυνάμεων και ανθρώπων: “Ζούμε μια παρατεταμένη κρίση ετών και οι αιτίες που την προκάλεσαν όχι μόνο δεν εξαλείφθηκαν αλλά σαν σκυτάλη περνάνε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ και παραδίδονται ξανά στη ΝΔ, δημιουργώντας τα ίδια προβλήματα. Οι θυσίες και οι στερήσεις οι οποίες υποβληθήκαμε δεν απέδωσαν. Τα πειράματα απέτυχαν. Εξακολουθούμε να είμαστε χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, υπερφορολογημένοι, τιμωρημένοι από τις τράπεζες, να απασχολούμαστε με 4ωρη εργασία και λίγες φορές το μήνα ώστε να φαίνεται μειωμένη η ανεργία πλασματικά, ανήμποροι να δραστηριοποιηθούμε εμείς οι ίδιοι μη έχοντας κεφάλαιο και πληρώνοντας πρόστιμα όσοι με κόπους αποκτήσαμε μια μικρή περιουσία. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και καθιστά την εκλογική αυτή μάχη κρίσιμη” .

IMG 8331

Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κωνής, ο οποίος τόνισε: “Εμπρός, να προχωρήσουμε μπροστά με το Κίνημα Αλλαγής.
Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα. Εμπρός να πρασινίσουμε την Πρέβεζα. Εμπρος να ζήσουμε μέρες του 81.
Το δίλημμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών δεν είναι αν θα στραφούμε δεξιά ή αριστερά.
Αλλά να προχωρήσουμε μπροστά.
Μπροστά σημαίνει οι προοδευτικές δυνάμεις, το Κίνημα Αλλαγής, να έχουν ισχυρό λόγο και ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.
Η ενδυνάμωση και η ενίσχυσή τους είναι εκ των ων ουκ άνευ για να απεμπλακούμε από τις περιπέτειες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να ακυρώσουμε τα συντηρητικά σχέδια της ΝΔ.
Με πυξίδα τη μνήμη και την προοδευτική συνείδηση, μπορούμε να χαράξουμε και να περπατήσαμε νέους δρόμους.
Με ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχουμε τη δυνατότητα να διαδραματίσουμε καταλυτικό ρόλο για τον προοδευτικό αναπροσανατολισμό της Ελλάδας.
Σε λίγοτερο από 10 μέρες, η χώρα έχει μια μεγάλη ευκαιρία.
Να βάλει τελεία και παύλα σε μια ανερμάτιστη και αναποτελεσματική κυβέρνηση.
Ο κύκλος που άνοιξε από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα έχει σωρεύσει τεράστια προβλήματα και αδιέξοδα στον τόπο.
Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Τη φτωχοποίηση ευρύτερων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων;
Την καταστροφή της μεσαίας τάξης;
Τη διάλυση του κοινωνικού κράτους;
Τη φαλκίδευση των κοινωνικών δικαιωμάτων;
Την υπονόμευση του κράτους δικαίου;
Τη συκοφάντηση και ενοχοποίηση των πολιτικών αντιπάλων;
Την αποδιοργάνωση του εθνικού συστήματος υγείας;
Την υποβάθμιση της εκπαίδευσης;
Το κυβερνητικό αποτύπωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-γυρολόγων, θα μείνει ανεξίτηλο και στον τόπο και στην κοινωνία και στην οικονομία.
Η ζοφερή κατάσταση της πλειονότητας των πολιτών δεν αλλάζει με τα φιλοδωρήματα.
Ούτε με τα προεκλογικά δώρα του Τσίπρα.
Το ναυάγιο του κυβερνώντος κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές δεν ήταν εικονική πραγματικότητα.
Η κοινωνική και εκλογική βύθιση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται αναπόφευκτη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Η πορεία των πολιτικών εξελίξεων είναι προδιαγεγραμμένη.
Δεν πρόκειται να αποφύγει τη στρατηγική ήττα.
Η καταδίκη του ανοίγει τον δρόμο και απελευθερώνει δυνάμεις για να πάμε μπροστά.
Η διαφαινόμενη επικράτηση της ΝΔ σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί επαρκή απάντηση για την έξοδο από την κρίση.
Η δεξιά παράταξη ανέκαθεν ήταν και είναι μια συντηρητική δύναμη.
Οι πολιτικές της βρίσκονται στον αντίποδα των πολιτικών που χρειάζεται ο τόπος.
Η ενδεδειγμένη συνταγή δεν είναι η κοινωνία της αγοράς, όπως μας υπόσχεται ο κύριος Μητσοτάκης.
Το κοινωνικό κράτος δεν μπορούν να το υπηρετήσουν οι δυνάμεις αυτές.
Την οικονομική αναζωογόνηση δεν θα τη φέρουν εκείνοι που αντιστρατεύονται τις κοινωνικές δομές και θέλουν να μεταφέρουν τα πάντα στον ιδιωτικό τομέα.
Το δίλημμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών δεν είναι αν θα στραφούμε δεξιά ή αριστερά.
Αλλά να προχωρήσουμε μπροστά.
Μπροστά σημαίνει οι προοδευτικές δυνάμεις να έχουν ισχυρό λόγο και ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.
Η ενδυνάμωση και η ενίσχυσή τους είναι εκ των ων ουκ άνευ για να απεμπλακούμε από τις περιπέτειες του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και για να ακυρώσουμε τα συντηρητικά σχέδια της ΝΔ.
Με πυξίδα τη μνήμη και την προοδευτική συνείδηση, μπορούμε να χαράξουμε και να περπατήσαμε νέους δρόμους.
Οι περιφερειακές, αλλά και δημοτικές εκλογές απέδειξαν ότι οι προοδευτικές δυνάμεις, που διαχρονικά εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ και σήμερα το ΚΙΝΑΛ, παραμένουν ανθεκτικές.
Οι αυθεντικές σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει με τις τοπικές κοινωνίες γίνονται πρόπλασμα για την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης
Με ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχουμε τη δυνατότητα να διαδραματίσουμε καταλυτικό ρόλο για τον προοδευτικό αναπροσανατολισμό της Ελλάδας.
Τα εσωτερικά μας προβλήματα ξεπεράστηκαν δεν θα περιορίσουν την απήχηση και την επιρροή μας.
Όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, καταφέραμε και ξεπεράσαμε τις αναταράξεις επιδείξαμε την απαιτούμενη νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
Eμείς σε αυτές τις εκλογές έχουμε καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση το ''Σχέδιο Ελλάδα''.
Με το ''Σχέδιο Ελλάδα'' έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη.
Με τις στοχευμένες προτάσεις μας, απαντάμε στην ανάγκη:
α) να τονωθούν αποφασιστικά οι επενδύσεις,
β) να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα σε όλο της το φάσμα με όρους εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας,
γ) να δημιουργηθεί νέος πλούτος και νέες, βιώσιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα,
δ)να περιοριστούν οι ελαστικές μορφές απασχόλησης,
ε) να αντιμετωπιστεί η μαύρη εργασία.
Είμαστε η σοσιαλδημοκρατική δύναμη που θα αποτελέσει το δυνατό αντίβαρο τόσο στις συντηρητικές πολιτικές όσο και στον ανεύθυνο λαϊκισμό.
Εμείς μόνο μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δημόσια αγαθά και τον Εθνικό μας πλούτο.
Αναγέννηση του ΕΣΥ και δημιουργία συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δεν σημαίνει παράδοση των Δημόσιων νοσοκομείων και άλλων δομών υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Μη κρατικά Πανεπιστήμια δεν σημαίνει υποβάθμιση των Δημόσιων , αντίθετα σημαίνει ποιοτικός έλεγχος και αξιολόγηση που οδηγούν σε πτυχία με αξία.
Είναι δικό μας έργο το κοινωνικό κράτος στην πατρίδα μας.
Οι μεγάλες κοινωνικές κατακτήσεις του ελληνικού λαού, έχουν την σφραγίδα των πολιτικών μας.
Θα σταθούμε εμπόδιο σε μέτρα που θίγουν τους εργαζόμενους. Όσοι ονειρεύονται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων να το ξεχάσουν.
Υπερασπιζόμαστε την κοινωνική δικαιοσύνη, για την οποία διψά το σύνολο του ελληνικού λαού και απαιτούν οι ασθενέστεροι, που τραυματίστηκαν και περισσότερο.
Προτείνουμε ένα πρόγραμμα σταδιακής αποκατάστασης και βελτίωσης των χαμηλών και μικρομεσαίων εισοδημάτων και του κοινωνικού κράτους.
Οι πρώτες 12 συγκεκριμένες δεσμεύσεις μας:
-Ο συντελεστής φορολογίας των επιχειρήσεων μειώνεται από το 29% στο 20%. Μείωση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες. Ο υψηλός συντελεστής από το 24% στο 22% και ο χαμηλός από το 13% στο 11%.
-Πλήρης απαλλαγή για 3 χρόνια από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές (συνταξιοδότησης) για τους νέους που ξεκινούν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα.
-Πραγματική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων προς τις εφορίες, σε 120 δόσεις.
-Πλήρης κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
- Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.
- Για κάθε 100 ευρώ που πληρώνει ιδιωτική επιχείρηση για την πρόσληψη ανέργων, σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, απαλλάσσεται από την φορολογία για 150.
-Ο κατώτερος μισθός αυξάνεται και καθορίζεται από τους κοινωνικούς εταίρους μέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
-Νέο ΕΚΑΣ ,με κατώτερη σύνταξη στα 500 ευρώ για τον μεμονωμένο συνταξιούχο και κατώτερο εισόδημα 700 ευρώ για το ζευγάρι των ηλικιωμένων. Σταδιακή ενίσχυση παλαιών και νέων συντάξεων ανάλογα με τις δημοσιονομικές δυνατότητες και την πορεία ανάπτυξης της οικονομίας.
-Ο συντελεστής φορολογίας για άτομα με αναπηρία άνω του 67% μειώνεται κατά 5 μονάδες σε σχέση με τον ισχύοντα.
- Μείωση της φορολογίας των αγροτών στο 13%. Αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα.
-200 ευρώ το μήνα επί 3 χρόνια στις οικογένειες για κάθε νέο παιδί που γεννιέται (Ανεξάρτητα από οικογενειακά επιδόματα).
-Κανένα παιδί έξω από βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.
Η δική μας πολιτική πρόταση αντιμετωπίζει ταυτόχρονα και την παρατεταμένη στασιμότητα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και την παρατεταμένη ανισότητα που φέρνει η πολιτική της ΝΔ.
Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε τις προοδευτικές λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα.
Γι' αυτό χρειάζεται και επιδιώκουμε μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες στο Κίνημα Αλλαγής, στις ερχόμενες εκλογές.
Εντολή που θα αποτρέπει την κυριαρχία της ΝΔ και παράλληλα θα αποδυναμώσει τώρα, καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Θα νικήσουμε. 
Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Πρέβεζα.”

IMG 8348

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Κατερίνα Παππά, η οποία υπογράμμισε πως η δημοκρατική Πρέβεζα στέλνει το μήνυμα της μεγάλης επαναφοράς της Δημοκρατικής Παράταξης:” Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή. Θα δώσω την ψυχή μου για το ΠΑΣΟΚ και για τον τόπο μας. Θα είμαι απλός στρατιώτης, μαζί με όλους εσάς, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τους εργάτες, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους, τους μη προνομιούχους και κυρίως μαζί με όλες τις γυναίκες που πάντα ήταν πρωτοπόρες στους αγώνες μας. Αντέξαμε στα δύσκολα, αντέξαμε στο λαϊκισμό, αντέξαμε στο μίσος. Πλέον αποκαλύφθηκαν, θα πάρουν την απάντησή τους. Ήρθε η ώρα με τη συμμετοχή σας ενωμένοι να επανέλθουμε δυναμικά στη Βουλή και στο λαό με νέες μεταρρυθμίσεις δικαιοσύνης, με προοδευτική και πατριωτική πολιτική, αντάξια της ιστορίας μας, απέναντι στη Δεξιά της ΝΔ, στη νέα Δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ”.

IMG 8355

Τέλος, το λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Πεπόνης, ο οποίος σημείωσε πως ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή για τον τόπο: “Σήμερα πρέπει να εμπεδώσουμε ξανά στην κοινωνία της Πρέβεζας, και σε όλη την ελληνική κοινωνία, τις δημοκρατικές αρχές και αξίες. Την ισότητα, την ισονομία, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, το κοινό όραμα για μια Ελλάδα που σέβεται τους πολίτες της και δεν τους ταλαιπωρεί. Μια Ελλάδα που απελευθερώνει τις υγιείς, παραγωγικές δυνάμεις και δεν τις πνίγει. Μια Ελλάδα που κάνει τα παιδιά της περήφανα, που κάνει τα παιδιά της να θέλουν να ριζώσουν στον τόπο τους, αντί να τα διώχνει.

Οι δύο «μονομάχοι» της εξουσίας αποτελούν σήμερα τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.  Δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στη νοοτροπία για την καρέκλα και στις αντιλήψεις τους. Ο μεν Σύριζα προσπαθεί να πείσει ότι δεν είπε ψέματα, χαμηλώνοντας μάλιστα τους τόνους και προσπαθώντας να προσεγγίσει την τσακισμένη μεσαία τάξη, και μάλιστα λέγοντας ότι φταίνε οι πολίτες που δεν έχουν καταλάβει την ουσία της πολιτικής του, και ότι τώρα, στη δεύτερη τετραετία ήρθε η ώρα των πολλών. Μέχρι τώρα ποιανού η ώρα ήταν; Των λίγων; Των κολλητών; Η δε  Νέα Δημοκρατία, προχωρά χωρίς κανένα ουσιαστικό σχέδιο. Οι νεοφιλελεύθερες επιδιώξεις προβάλλονται ως δήθεν μεταρρυθμιστική πολιτική. Άραγε, πότε ανέλαβε η ΝΔ τις ιστορικές ευθύνες της για την κρίση;

Αγαπητοί μου φίλοι, εμείς δεν πλησιάζουμε περισσότερο ή λιγότερο σε κανέναν από τους δύο. Είμαστε κάτι ριζικά διαφορετικό! Η διαφορετικότητά μας έγκειται στο ότι η δική μας παράταξη, τόλμησε να πει αλήθειες.
 Και πληρώσαμε και για τις αλήθειες και για τα λάθη μας, δυσανάλογα πιστεύω.  Πληρώσαμε τις επιλογές κάποιων, που στο τέλος φάνηκε ότι δεν είχαν το ήθος και τις αρχές που μας διέπουν διαχρονικά.

Κι επειδή ακριβώς είμαστε διαφορετικοί κι έχουμε αρχές, τολμήσαμε να πούμε αλήθειες, που μας έφτασαν ένα βήμα πριν από την έξοδο από τη Βουλή των Ελλήνων, γιατί όπως είναι γνωστό οι αλήθειες ενίοτε πονάνε κι αυτός που τις λέει γίνεται δυσάρεστος.

Την κρίσιμη ώρα όμως, η παράταξή μας δεν δείλιασε. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας και το όποιο κόστος, όσο βαρύ κι αν ήταν. Πλέον, είμαστε απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος.  Δεν έχουμε δεσμεύσεις και δεν χρωστάμε χάρες σε κανέναν. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Το Κίνημα Αλλαγής έχει πλέον ενισχυθεί με ανθρώπους νέους στην ηλικία, νέους στην πολιτική, καθαρούς, με φρέσκιες ιδέες και με όρεξη για δουλειά. Σήμερα η κοινωνία επιστρέφει στις ρίζες της και οι προοδευτικοί και δημοκράτες Έλληνες επιστρέφουν στον φυσικό πολιτικό τους χώρο, στην μεγάλη Δημοκρατική, προοδευτική παράταξη που εκπροσωπεί το Κίνημα Αλλαγής.

Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την παράταξή μας στην Πρέβεζα. Την παράταξη που διαχρονικά υπερασπίστηκε τις αρχές και αξίες της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, της Ελευθερίας , της Ισότητας , της Δικαιοσύνης, της Διαφάνειας , της Ισονομίας, της Αλληλεγγύης, της Ανάπτυξης, και της Αξιοκρατίας. Πέφτει σε εμάς η ευθύνη να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλλαγής και της αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε εκείνους που, πληγωμένοι, έφυγαν από τη χώρα στα χρόνια της κρίσης.  Να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι τα πράγματα επιτέλους αλλάζουν σε αυτόν τον τόπο.
 Ότι το κράτος δικαίου επιστρέφει.  Ότι το κοινωνικό κράτος πρόνοιας επιστρέφει.

Σε αυτές τις εκλογές το διακύβευμα είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στη λογική της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης, του διχασμού, της αλαζονείας της εξουσίας, ή θα διαλέξουμε την κοινή λογική, την πρόοδο, και τη δημοκρατία και θα παλέψουμε όλοι μαζί για τις μεγάλες αλλαγές; Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε, - να μας δώσετε-  τη δύναμη να παλέψουμε για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο Νομός μας και η Χώρα μας. Ελπίζω η προσπάθειά μου να σας βρει αρωγούς και υποστηρικτές, για  να ανατρέψουμε τα σημερινά αδιέξοδα και να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας.

Σας ζητώ, στις 7 Ιουλίου να είμαστε η Πρώτη σας Επιλογή για την Πρέβεζα! Όλοι μαζί με το κίνημα της πραγματικής αλλαγής, το Κίνημα Αλλαγής! Όλοι μαζί για τη νίκη των δημοκρατικών αξιών, την νίκη των πραγματικά προοδευτικών ιδεών, την επιστροφή του ήθους στην πολιτική, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας στον δημόσιο βίο, Πρώτη επιλογή για την επιστροφή της αξιοπρέπειας στη ζωή μας”

Πολυμέσα

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Κοινωνία

24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς και της διάδοσης της Φιλαναγνωσίας, θα διαθέσουν δωρεάν σε συμπολίτες μας, δεκάδες αντίτυπα των βιβλίων
24 Απριλίου 2024
Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και μικρού ...
24 Απριλίου 2024
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – ...
24 Απριλίου 2024
Άσκηση ετοιμότητας στο ιστορικό κέντρο της πόλης πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, με στόχο να εντοπιστούν τα ...
24 Απριλίου 2024
Το τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος του/της αρχιτέκτονα και τα δικαιώματα μας στο ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία Ανδρούτσου. Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το
22 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
22 Απριλίου 2024
Έχοντας ήδη αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, το Animal, η νέα ταινία της Σοφίας Εξάρχου, προβάλλεται από την ...
19 Απριλίου 2024
Η Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας παρουσιάζει την παράσταση   ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ένας οικολογικός μύθος   στη Θεοφάνειο, την ...

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...